DSC_0001

 

 

Kao deo odluke kluba da omogući besplatan ulaz za sve navijače Vojvodine do kraja sezone na utakmice koje će se igrati na stadionu „Karađorđe“, marketinška služba Vojvodine odlučila je da svoje najvernije pristalice dodatno obraduje. Pored činjenice da će svi imaoci godišnjih pretplatnih ulaznica za tekuću sezonu dobiti 50 % popusta na kupovinu godišnjih ulaznica za narednu sezonu 2013/14 , odlučeno je da svaki navijač koji poseduje godišnju pretplatnu ulaznicu dobije gratis repliku dresa FK „Vojvodina“.
Podela dresova (veličine XL i XXL) biće organizovana u prostorijama kompanije „Gigstix“ u ulici Kralja Aleksandra 12 počevši od ponedeljka  11. marta u 14 časova.
Način distribucije biće sledeći :
-Navijači koji žele da dođu do svog dresa će morati da prikažu godišnju pretplatnu ulaznicu za sezonu 2012/13 koja će (slično kao i prilikom ulaska na stadion) biti očitana elektronskim putem kako bi se evidentirao svaki poklonjeni dres. Svakom vlasniku KUPLJENE godišnje pretplatne ulaznice pripada po jedan gratis replika dres FK „Vojvodina“.

 

DSC_0004