Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine od 9:30 časova odradili su današnji prepodnevni trening, koji su zbog lakših povreda propustila trojica igrača crveno-belih.

Današnji dan za fudbalere Vojvodine u Beleku počeo je uobičajenim tempom. Posle doručka u osam ujutru, u 9:30 ekipa je izašla na teren fudbalskog centra „Susesi Luxury Resort“. Posle uvodnog zagrevanja koje je vodio kondicioni trener Aleksandar Janković, dalji tok treninga vodili su šef stručnog štaba Nenad Lalatović i njegov pomoćnik Dragan Šarac.

Najpre je na redu bila vežba što dužeg zadržavanja lopte iz što manje dodira, a potom su igrači vežbali i iznošenje lopte na što brži i efikasniji način. Nakon toga, ponovo su usledile vežbe šuta i udaraca glavom, dok su bekovi i krilni igrači uvežbavali centaršuteve, a naravno, većim delom treninga golmani su imali svoje vežbe sa trenerom Borisom Nađom. Na kraju je usledilo i redovno istezanje, pa je trening ukupno trajao sat i po vremena.

Današnjih prepodnevnih napora bili su pošteđeni trojica prvotimaca crveno-belih: Ognjen Ožegović, Nikola Antić i Milan Milinković. Kako je rekao lekar FK Vojvodina dr Borko Vukosav, ni kod jednog od igrača nije reč o klasičnoj povredi, već o upalnoj reakciji. Što se Antića i Milinkovića tiče, oni bi vrlo brzo trebalo da se ponovo uključe u rad, dok je kod Ožegovića situacija nešto složenija i njegovo stanje će se i dalje pratiti.

Popodnevni trening zakazan je za 18 časova, a sutra je na redu i utakmica protiv rumunskog Vitorula. Kako trenutno stvari stoje, najverovatnije je da će meč početi u 16 časova po srpskom vremenu, s tim da će definitivan termin početka susreta biti poznat sutra u prepodnevnim satima.