Фудбалери Војводине играли су нерешено 1:1 (0:0) против екипе Шахтјора, у пријатељском мечу одиграном у Белеку.

Пред око 50 гледалаца на терену хотела „Susesi Luxury Resort“, стрелац за Вошу био је Болбат у 80 (аг), док је гол за Украјинце постигао Алан у 83. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков (од 64. Тороман) – Стојковић (од 60. Бјековић), Ђурић (од 60. Андрић), Саничанин (од 60. Стојсављевић), Деветак (од 46. Ђорђевић) – Дринчић (од 46. Ђуришић), Топић (од 60. Зукић) – Вукадиновић (од 60. Нешковић), Бојић (од 60. Кокир), Гемовић (од 46. Ђуричин) – Мркаић (од 60. Човић).

Шахтјор: Трубин (од 46. Шевченко) – Кочолава (од 62. Кирвтсов), Ципријано (од 62. Матвиенко), Кирјукантсев (од 62. Исмаили), Коваленко (од 62. Болбат) – Конопљанка (од 62. Степаненко), Маркос (од 35. Дентињо, од 60. Тајсон), Фернандо (од 60. Марлос), Велингтон (од 35. Тете, од 60. Алан) – Муравски (од 60. Мораеш), Мудрик (од 35. Вакула, од 60. Сикан).

Прва прилика на утакмици је виђена у 15. минуту, а имали су је фудбалери Војводине. Корнер за црвено-беле је извео Дринчић, а у петерцу Шахтјора је добро скочио Мркаић и упутио ударац главом, али је лопта погодила спољни део мреже.

Фудбалери Шахтјора су у неколико наврата одличним потезима и дриблинзима показали да поседују завидан квалитет, али је Војводина врло добро стајала у одбрани и тако спречавала противничке играче да дођу до иоле озбиљније прилике за гол. Такође, црвено-бели су у неколико ситуација били веома близу постизању поготка, али им је за успешан завршетак акције недостајао бољи завршни пас.

Тек у 62. минуту, Украјинци су први пут озбиљно запретили и то преко Исмаилија, који је шутирао са петнаестак метара искоса, Роцков је одбранио, а потом је на лопту натрчао Алан, али је голман Војводине још једном одлично реаговао и сачувао своју мрежу.

На другој страни, у 80. минуту, Војводина је дошла у вођство. Нешковић је искористио одличан дубински пас у шеснаестерац од стране Зукића, прихватио лопту и шутирао, голман Шевченко је одбранио, али је лопта потом погодила Болбата и од њега се одбила у мрежу.

Ипак, вођство црвено-белих није дуго потрајало, пошто је Шахтјор изједначио свега три минута касније. Са око 22-23 метра, одлично је шутирао Алан и тако изједначио резултат.

До краја меча, није виђена више ниједна прилика, па је утакмица завршена ремијем.