Belek pripreme

 

 

Posle šest dana rada u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov”, kao i odigrane prve trening utakmice sa subotičkim Spartakom (3:0), prvi tim Vojvodine sutra ujutro seli se na Zlatibor. Na ovoj planini Novosađani će ostati do 26. juna, a u planu im je da, uz svakodnevne treninge, odigraju još tri pripremne utakmice. Imena rivala stručni štab Voše znaće tek po dolasku u hotel “Palisad”, a termini odigravanja su 17, 21. i 25. jun.

– Nismo imali vremena za uvodne treninge, već su fudbaleri, kada su odlazili na desetodnevni odmor, dobili plan rada kojeg su se pridržavali – rekao je šef struke crveno-belih Zlatomir Zagorčić. – Odmah po okupljanju, ušli smo u ozbiljan ritam i dobro smo odradili prve dane treninga. Potvrdila je to i utakmica sa Subotičanima, u kojoj smo imali kontrolu igre i postigli tri lepa gola. Sada se selimo na Zlatibor, gde ćemo nastaviti s pripremama po principu rada, da se našalim, “tri u jedan”. To znači da ćemo, zbog kratkog vremena koje nam je preostalo do prve takmičarske utakmice (2. jula, prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope), raditi na kondiciji, ali i na tehnici i taktici. Zadovoljan sam time što povreda nema i što ćemo biti u mogućnosti da sprovedemo zacrtani plan rada.

 

 

SPISAK PUTNIKA

Na Zlatibor putuje 25 fudbalera koji će konkurisati za dres Vojvodine u novoj sezoni. Naravno, nedostaju omladinski reprezentativci Mijat Gaćinović, Srđan Babić i Radovan Pankov, kao i član mlade selekcije Srbije Mirko Ivanić.

Sutra će put planinske lepotice Srbije poći – golmani: Sr­đan Ža­ku­la, Mar­ko Kor­dić i Emil Roc­kov i igra­či: Jo­vi­ca Va­si­lić, Do­mi­nik Din­ga, Ni­no Pe­ka­rić, Sla­vi­ša Ra­do­vić, Alek­san­dar Pa­lo­če­vić, Da­ni­lo Se­ku­lić, Ša­le­ta Kor­dić, Sa­ša Ćur­ko, Alek­san­dar Sta­ni­sa­vlje­vić, Si­ni­ša Ba­bić, Mil­ko No­va­ko­vić, Igor Đu­rić, Dar­ko Pu­ška­rić, Mi­lan Pav­kov, La­zar Zli­čić, Mar­ko Zo­će­vić, El­mir Asa­ni, Alek­san­dar De­san­čić, Uroš Sta­me­nić, Bo­jan Na­stić, Miljqan Mr­da­ko­vić i Ivan La­ki­će­vić.

Mo­gu­će je da će se to­kom pri­pre­ma eki­pi pri­dru­ži­ti još je­dan no­vi fud­ba­ler.