Након што су синоћ допутовали и сместили се у хотел „Titanic Deluxe Golf Belek“, фудбалери Војводине данас пре подне одрадили су и први тренинг у Турској.

Услед јучерашњег напорног пута, препорука стручног штаба је била да се на првом тренингу раде само вежбе истезања и лаганог трчања и загревања, па су тако, подељени у две групе, првотимци најпре имали тренинг у теретани, а потом су изашли и на терен хотела у ком су смештени.

Под надзором кондиционих тренера Александра Јанковића и Милована Кнежевића, сви играчи су одговорно и предано радили све задатке који су били постављени испред њих, а очекује се да ће већ на поподневном тренингу интензитет рада бити нешто јачи, при чему ће више бити укључен и рад са лоптом.

Иначе, анталијску регију, у коју спада и приобални градић Белек, јуче је погодило изузетно снажно невреме, праћено великом количином падавина и веома јаким ветром, због чега је и лет фудбалера Војводине из Истанбула ка Анталији каснио око сат времена. На срећу, већ по доласку експедиције Војводине у Анталију, ситуација се примирила, а данас, иако је време и даље облачно, на срећу нема падавина, те се шеф стручног штаба Радован Кривокапић и његови сарадници надају да ће тако и остати, како би несметано у дело могли да спроведу све своје замисли и план рада на припремама.