Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine odradili su prvi trening u Beleku, gde će u narednih 12 dana raditi na sticanju forme pred drugi deo sezone.

Nakon što su se sinoć smestili u hotel „Titanic Deluxe Golf Belek“ i odradili lakši relaksacioni trening, crveno-beli su danas pre podne ponovo izašli na teren i počeli sa ozbiljnijim radom. Nakon uvodnog zagrevanja i razgibavanja, igrači su, podeljeni u tri grupe, radili na vežbama za jačanje eksplozivnosti i motoričkih sposobnosti, a kondicioni trener Duško Korać potrudio se da i ovakve vežbe budu takmičarskog tipa, pa su se fudbaleri trudili da što brže i bolje urade ono što im je zadato.

Nakon toga, vođenje treninga preuzeo je šef stručnog štaba Ilija Stolica, koji je igračima pokušavao da prenese svoje fudbalske ideje i željeni način igre, a sudeći po onome što su prikazali, trener „stare dame“ može biti zadovoljan time kako su fudbaleri usvajali njegove zahteve. Na današnjem treningu, koji je trajao skoro čitava dva sata, ofanzivni igrači radili su i na završnici akcija, dok su defanzivci uvežbavali otklanjanje opasnosti pred svojim golom.

Ekipa će na teren ponovo izaći danas u 17 časova, a već za sutra je zakazano i odigravanje prve prijateljske utakmice protiv ekipe Slovana iz Bratislave.