jocic, mala

 

Juče su, u terminu odigravanja današnjeg susreta, fudbaleri Vojvodine odradili trening na stadionu FK Jalgava, u istoimenom mestu odaljenom oko 40 km od Rige. Na ovom objektu biće odigrana revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za LE između Spartkasa i Novosađana, pošto stadion u Jurmali ne ispunjava uslove UEFA. Što se Jalgave tiče, reč je o stadionu koji ima samo oko 1.700 mesta na jednoj jedinoj tribini, tako da se na utakmici ne očekuje veći broj gledalaca.

Zlatomir Zagorčić i igrači upoznali su se s kvalitetom terena i uslovima za igru i zamerka koju su stavili domaćinima odnosila se na dužinu trave, odnosno potrebu da se ona ošiša. Organizatori susreta su to uvažili i obećali da će do početka susreta sve biti u optimalnom stanju.

Svi kandidati za tim Vojvodine bili su više nego dobro raspoloženi, što može da raduje, ali i da uputi na zaključak kako je loše izdanje crveno-belih i poraz od Čukaričkog u prvenstvenoj utakmici Superlige Srbije već arhiviran i zaboravljen.

Današnji susret igra se od 19 časova po lokalnom vremenu (18 po vremenu u Srbiji), uz TV i radio prenos na kanalima RTV1 i Radio Novog Sada.