Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine odradili su trening na stadionu OFK Petrovca, gde će sutra od 17:30 časova odigrati prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bokelja.

Nakon što su danas u prepodnevnim satima doputovali u Bečiće i smestili se u hotel „Queen of Montenegro“, fudbaleri Vojvodine danas od 17:30 časova odradili su trening na stadionu OFK Petrovca, gde će sutra u isto vreme odigrati prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Bokelja iz Kotora.

Trening je bio otvoren za javnost tokom prvih 15 minuta, a pre nego što su igrači krenuli sa radom, brojni novinari iz Srbije iskoristili su priliku za razgovor sa šefom stručnog štaba crveno-belih Nenadom Lalatovićem. On je još jednom ponovio da je zadovoljan odrađenim pripremama ovog leta i da Vojvodina sa optimizmom dočekuje predstojeći dvomeč protiv Bokelja, ali nije želeo da otkrije sastav koji će sutra nastupiti, iako je napomenuo da već zna imena 11 igrača koji će od prvog minuta istrčati na teren.

Na stadionu u Petrovcu sutra se očekuju pune tribine, podršku svojih pristalica imaće i ekipa Vojvodine, a direktan prenos meča obezbeđen je na Radio televiziji Crne Gore i na prvom programu Radio televizije Vojvodine.