Фудбалери Војводине победили су екипу Цемента из Беочина резултатом 2:0 (1:0), у пријатељском мечу одиграном у Ветернику.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Човић у првом и Зукић у 80. минуту (п).

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Симић (од 58. Тороман) – Андрић, Бралић, Стојсављевић, Деветак (од 46. Мирић) – Ђуришић (од 61. Јеличић), Зукић – Ђуричин, Кокир, Нешковић (од 27. Младеновић) – Човић.

Цемент: Ђурикин (од 46. Глишић) – Пековић (од 61. Сендерак), Зељковић (од 76. Марјановић), Унгар, Зоговић (од 81. Ранков) – Ивановић, Јелић, Томић, Јовишић (од 75. Стојановић) – Балетић, Секулић (од 46. Тепић).

Војводина је повела већ у првом минуту. Унгар је одиграо повратни пас ка голману Ђурикину, али је Човић пре њега дошао до лопте, заобишао га и с лакоћом погодио небрањену мрежу.

Међутим, упркос раном вођству црвено-белих, игра се потом одвијала углавном на средини терена. Војводина је имала нешто већ посед лопте, док је Цемент до изједначења покушавао да стигне из контранапада.

У једној таквој ситуацији у 64. минуту, Томић је одлично проиграо Сендерака, који је са десне стране утрчао у шеснаестерац и шутирао, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе.

На другој страни, у 80. минуту, судија Небојша Димитријевић досудио је пенал за Војводину. Са леве стране шеснаестерца, Кокир је центрирао, а Човић главом спустио лопту до Зукића, на кога је стартовао Зоговић и тиме скривио прекршај. Због приговора након фаула, судија Димитријевић је Зоговићу показао црвени картон, али у договору између два тима, Цемент је имао право да уведе измену, па је уместо њега у игру ушао Ранков. Пенал је сигурно извео Зукић и тако повисио предност Воше.

До краја меча више није било прилика, па је утакмица завршена победом Војводине резултатом 2:0.