Фудбалери Војводине победили су екипу Пуциоасе из Румуније резултатом 2:1 (1:0), у пријатељском мечу одиграном у Белеку.

У мечу који је одигран без присуства гледалаца, стрелац за Вошу био је Зукић у 18. и 88, док је гол за Пуциоасу постигао Лунгеану у 56. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Симић – Лазаревић, Веселиновић, Јеличић, Јаковљевић – Топић, Тегелтија – Живковић, Месаровић, Зукић – Гајић (од 79. Коне).

Пуциоаса: Агачи – Калин, Блас, Константинеску, Дита – Паргнез, Лунгеану, Иамандаене, Лету – Довлене (од 71. Мустафа), Еалофир.

Већ после неколико минута, Војводина је имала прву прилику за погодак, након што је Месаровић добро центрирао из корнера, а Гајић упутио ударац главом. Ипак, лопта је отишла неколико центиметара преко пречке.

Међутим, у 18. минуту, поново након корнера који је извео Месаровић, добар ударац са десетак метара упутио је Зукић и савладао голмана Агачија.

На нову шансу чекало се све до 52. минута, када је Живковић добро прошао по десној страни и упутио пас на другу страну ка Месаровићу, који је шутирао са око пет-шест метара искоса, али је Агачи успешно одбранио, док је само два минута касније, поново након продора и центаршута Живковића, ударац упутио и Гајић, али је лопта отишла ван оквира гола.

На другој страни, Пуциоаса је већ у 56. минуту успела да изједначи. Шут са око 25 метара упутио је Лунгеану, голман Симић је покушао да ухвати лопту, али му се она измигољила из руку и завршила у мрежи Војводине.

У 79. минуту, много опаснији ударац са сличне удаљености упутио је и Лету, лопта је ишла под пречку, али је овога пута голман Војводине добро интервенисао и избио лопту у корнер.

У последњих десетак минута, фудбалери Војводине су покушавали да дођу до другог гола који би им донео победу, што се и догодило у 88. минуту. Опет је корнер извео Месаровић, а на другој стативи, лопту је прихватио Зукић, изборио се за позицију за шут и онда прецизним ударцем поставио коначан резултат утакмице.