Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Pucioase iz Rumunije rezultatom 2:1 (1:0), u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca, strelac za Vošu bio je Zukić u 18. i 88, dok je gol za Pucioasu postigao Lungeanu u 56. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Simić – Lazarević, Veselinović, Jeličić, Jakovljević – Topić, Tegeltija – Živković, Mesarović, Zukić – Gajić (od 79. Kone).

Pucioasa: Agači – Kalin, Blas, Konstantinesku, Dita – Pargnez, Lungeanu, Iamandaene, Letu – Dovlene (od 71. Mustafa), Ealofir.

Već posle nekoliko minuta, Vojvodina je imala prvu priliku za pogodak, nakon što je Mesarović dobro centrirao iz kornera, a Gajić uputio udarac glavom. Ipak, lopta je otišla nekoliko centimetara preko prečke.

Međutim, u 18. minutu, ponovo nakon kornera koji je izveo Mesarović, dobar udarac sa desetak metara uputio je Zukić i savladao golmana Agačija.

Na novu šansu čekalo se sve do 52. minuta, kada je Živković dobro prošao po desnoj strani i uputio pas na drugu stranu ka Mesaroviću, koji je šutirao sa oko pet-šest metara iskosa, ali je Agači uspešno odbranio, dok je samo dva minuta kasnije, ponovo nakon prodora i centaršuta Živkovića, udarac uputio i Gajić, ali je lopta otišla van okvira gola.

Na drugoj strani, Pucioasa je već u 56. minutu uspela da izjednači. Šut sa oko 25 metara uputio je Lungeanu, golman Simić je pokušao da uhvati loptu, ali mu se ona izmigoljila iz ruku i završila u mreži Vojvodine.

U 79. minutu, mnogo opasniji udarac sa slične udaljenosti uputio je i Letu, lopta je išla pod prečku, ali je ovoga puta golman Vojvodine dobro intervenisao i izbio loptu u korner.

U poslednjih desetak minuta, fudbaleri Vojvodine su pokušavali da dođu do drugog gola koji bi im doneo pobedu, što se i dogodilo u 88. minutu. Opet je korner izveo Mesarović, a na drugoj stativi, loptu je prihvatio Zukić, izborio se za poziciju za šut i onda preciznim udarcem postavio konačan rezultat utakmice.