obrazac-za-slike---vesti

 

 

Još samo dve prvenstvene utakmice ostale su do kraja jesenjeg dela prvenstva Srbije, a Vojvodina se zahvaljujući pre svega spletu nesrećnih okolnosti nalazi tek na 7. mestu tabele. Da nije bilo „rasprodaje“ bodova i ispuštanja već upisanih pobeda na „Karađorđu“ fudbaleri „crveno-belih“ bili bi na vodećoj poziciji superligaškog karavana.
Narodna izreka  kaže „Da zec nije …bio bi u šumi, a ne u loncu“ pa stoga svako lamentiranje nad onim što je realno trebalo uraditi gubi svaki smisao. Treba videti kako dalje, a prilika za popravni je sutra uveče kada u Novi Sad dolazi opasna i iskusna ekipa kruševačkog Napretka.

-U goste nam dolazi jedna jako iskusna i dobra ekipa koja je proteklu sezonu u Prvoj ligi Srbije nadmoćno osvojila prvo mesto. Imaju dobro ukomponovan tim i odličnog trenera. Tokom dosadašnjeg toka prvenstva niko ih nije nadigrao, a i u utakmicama koje su izgubili nisu igrali podređenu ulogu.
Sa druge strane, mi smo došli u situaciju da ovu utakmicu moramo dobiti kako znamo i umemo i za nas je sve osim pobede neprihvatljivo. Postoje razni putevi kako se dolazi do trijumfa : kvalitetom, borbenošću, spretnošću, velikom željom …a najbolje je kombinacijom svega navedenog.

IZOSTAJE LEKOVIĆ

Standardni levi bek Vojvodine Nikola Leković još uvek se nije oporavio od povrede pa po rečima šefa stručnog štaba Marka Nikolića neće biti u konkurenciji za tim.
Svi ostali prvotimci su na raspolaganju stručnom štabu.

NIKOLIĆ : MOJI IGRAČI SU ZA MENE NAJBOLJI NA SVETU

Na pitanje novinara da li će zbog loše igre i poraza u Jagodini nekog od igrača kazniti izostavljanjem iz ekipe, Marko Nikolić je bio decidan :

-Neću kazniti nikoga jer su za mene moji igrači najbolji na svetu. Zajedno som za ovih 6 meseci prošli mnogo toga. Svi oni imaju vrlo visoke igračke i ljudske kvalitete, a poraz je, makar i ovako visok, jednom morao doći. Meni su „kost u grlu“ one dve utakmice u Novom Sadu u kojima smo trebali pobediti sa 4-5 golova razlike, a na kraju smo izgubili 4 boda. Sada nije vreme da pričamo o učinku igrača, to se radi u prelaznim rokovima pa ćemo se tim problemom baviti u zimskoj pauzi.

 

SVI KAO JEDAN, KAO U EVROPI

Nije mnogo vode proteklo Dunavom od letos  kada su „crveno-beli“ oduševljavali svoje navijače pa i sve ljubitelje fudbala u Srbiji nastupima u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope.
Fudbaleri Vojvodine odlučni su da još jednom pokažu da nisu zaboravili kako se pobeđuje i bori za boje svog kluba. Posmatrajući njihove treninge i u razgovoru sa nekolicinom od njih stiče se utisak da će dati i poslednji atom snage kako bi obradovali svoje navijače i vratili se u sam vrh tabele.

Ajmo „crveno-beli“ …

 

http://youtu.be/4V0oEoRYj-0