Fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Radničkog rezultatom 0:1 (0:0), u 23. kolu Super lige Srbije.

Pred oko 500 gledalaca na „Karađorđu“, strelac jedinog gola na meču bio je Pankov u 47. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Rockov – Lazarević, Graovac, Saničanin, Devetak – Mitošević (od 63. Milojević), Đurić – Gojkov, Đuričin (od 71. Srećković), Nešković (od 56. Kone) – Matić.

Radnički: Ristić – Đorđević, Pankov, Todorovski, Bondarenko – Crnomarković, Haskić (od 87. Nikodijević), Grbić, Drinčić – Ranđelović (od 75. Petrović), Kojašević (od 63. Noma).

U prvom poluvremenu nije viđena nijedna šansa pred bilo čijim golom. Igralo se veoma oštro i borbeno na obe strane, ali su prilike izostale. Fudbalerima Vojvodine je u dve-tri situacije nedostajao bolji završni pas, dok su gosti u nekoliko navrata pokušali šutevima iz daljine, ali su oni završavali van okvira gola ili ih je odbranio golman Rockov.

Međutim, već u drugom minutu nastavka meča, Radnički je poveo. Kojašević je sa leve strane uputio oštar pas u peterac, gde je dobro reagovao Pankov i sproveo loptu u mrežu.

Nakon toga, utakmica je ponovo ušla u sličan ritam kao u prvom poluvremenu, odnosno ponovo nijedna od ekipa nije uspevala ozbiljnije da ugrozi protivnički gol. Kako se meč bližio kraju, Vojvodina je sve više i više imala loptu u svom posedu i prenela težište igre na polovinu rivala, ali su gosti vrlo uspešno zaustavljali sve njene napade. U 89. minutu, Voša je bila možda i najbliža pogotku preko Saničanina, ali je lopta, nakon njegovog udarca sa desetak metara, otišla nekoliko centimetara pored stative.

Rezultat je ostao 0:1, pa je Radnički tako zabeležio novu pobedu u ovom prvenstvu.