Фудбалери Војводине поражени су од екипе Вождовца резултатом 1:3 (0:2), у пријатељском мечу одиграном у Ветернику.

У мечу који је одигран без присуства гледалаца и новинара у ФЦ „Вујадин Бошков“, екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Симић (од 46. Тороман) – Стојковић, Ђурић, Ковачевић, Бјековић – Максимовић (од 46. Андрић), Зукић (од 46. Дринчић) – Пантелић (од 46. Вукадиновић), Младеновић (од 46. Човић), Ђуричин (од 46. Гемовић) – Мркаић (од 46. Бојић).

Вождовац: Крунић – Јаковљевић (од 65. Станковић), Миловић, Гајић (од 58. Путинчанин), Живковић – Ајдиновић, Ђорић, Милосављевић, Стоисављевић – Пантовић (од 58. Јанковић), Стојчев (од 64. Цветичанин).

Прва добра прилика на утакмици је виђена у 19. минуту, када је Бјековић утрчао у шеснаестерац и шутирао са десетак метара искоса, али је лопта отишла ван оквира гола. На другој страни, Вождовац је узвратио у 26. минуту, када је са ивице шеснаестерца шутирао Ђорић, а лопта прошла неколико центиметара поред стативе.

Војводина је имала нову добру прилику у 33. минуту, када је Бјековић центрирао са леве стране, а Младеновић упутио волеј ударац са око 18 метара, али је Крунић одбранио. Само 10 минута касније, Вождовац је повео.

Са средине терена, Стојчев је упутио добар пас ка Пантовићу, који је утрчао у шеснаестерац, избио сам испред Симића и довео свој тим у вођство, да би у надокнади првог полувремена већ било 0:2 за Београђане.

У шеснаестерцу Војводине, лопту је примио Милосављевић и прецизним ударцем са десетак метара повисио предност свог тима.

У 53. минуту, већ је било 0:3 за Вождовац. Испред шеснаестерца Војводине, Пантовић је прихватио лопту, издржао дуел са Ковачевићем, избио сам испред Торомана, заобишао га и потом послао лопту у небрањену мрежу.

Београђани су нову прилику имали после корнера у 58. минуту, када је Пантовић центрирао, а Ђорић упутио ударац главом, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе. Само два минута касније, Војводина је смањила резултат.

Бојић је шутирао са око седам-осам метара искоса, један од фудбалера Вождовца је избио лопту, али је на њу натрчао Човић и послао је у мрежу.

Свега минут касније, Војводина је могла да постигне свој други гол, и то након што је Гемовић шутирао са седам-осам метара искоса, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе. Гемовић је у скоро идентичној прилици и у 65. минуту, али је још једном лопта отишла поред гола.

Војводина је до краја утакмице имала већи посед лопте и покушавала да дође до још једног гола и тако врати резултатску неизвесност у меч, али су праве прилике изостале, па је победа припала екипи Вождовца.