Фудбалери Војводине играли су нерешено 2:2 (1:1) против екипе Јенисеја из Русије, у пријатељском мечу одиграном у Белеку.

Пред око 50 гледалаца у ФЦ „Титаник Делукс Белек“, стрелци за Вошу били су Ђурић у 22. и Ђуричин у 74, док су стрелци за Јенисеј били Торбинскиј у 21. и Соболев у 75. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков – Лазаревић, Граовац, Саничанин, Деветак – Митошевић, Милојевић – Ђуричин (од 83. Топић), Ђурић, Срећковић – Винсент (од 65. Гојков).

Јенисеј: Нестеренко – Занев (од 65. Тики), Гаџибеков (од 65. Закаров), Кичин (од 65. Ганус), Јатченко (од 65. Гавазај) – Огуде (од 45. Соболев), Семакин, Савичев, Комков (од 45. Комолов) – Торбинскиј, Саркисов.

Прва прилика на утакмици виђена је у деветом минуту, када је Саркисов на десној страни терена прошао поред Граовца и одиграо повратни пас пред гол Војводине, где је Комков шутирао из прве са око седам-осам метера, али је лопта отишла преко пречке. Међутим, у 21. минуту, руски тим је ипак дошао до предности.

Семакин је центрирао са десне стране, а у петерцу Војводине потпуно сам је остао Торбинскиј, који је добро скочио и главом послао лопту иза леђа голмана Роцкова. Но, Воши није било потребно много времена да изједначи.

Само минут касније, слободан ударац за Војводину са око 25 метара извео је Ђурић, пребацио живи зид и послао лопту у доњи даљи угао голмана Нестеренка, те тако поравнао резултат.

Утакмица је потом ушла у нешто мирнији ритам, па је нова прилика виђена тек у 62. минуту, када је Винсент пресекао један пас на средини терена, кренуо ка голу, ушао у шеснаестерац и шутирао са око 10-11 метара, али је голман Нестеренко успео да одбрани. У 71. минуту, после корнера који је извео Митошевић, „стара дама“ је била још ближа новом поготку, али је тада, након ударца главом од стране Граовца, лопта погодила стативу гола Јенисеја. Но, свега три минута касније, црвено-бели су успели да преокрену резултат.

Овога пута, корнер за Вошу је извео Милојевић, Граовац је поново био добар у скоку и упутио ударац главом, а лопту је, тик испред голмана Нестеренка, само дотакао Ђуричин и проследио је у мрежу, али већ у наредном минуту, Јенисеј је дошао до изједначења.

Соболев је добро прошао по левој страни и онда прецизним ударцем у даљи доњи угао успео да савлада голмана Роцкова.

Војводина је покушала да узврати већ у 77. минуту, када је снажан волеј ударац са око 23-24 метра упутио Ђурић, али је лопта отишла преко пречке, док је у 89. минуту Роцков одлично одбранио шут Комолова са пет метара. До краја утакмице, игра се одвијала углавном између два шеснаестерца, па је пријатељски меч између Војводине и Јенисеја завршен ремијем.