obrazac-za-slike---vesti

 

 

Ekspedicija Vojvodine se prema ranije utvrđenom planu jutros posle doručka, preselila iz hotela „Palisad“ u objekat „Dunav osiguranja“ koji domaćini preskromno nazivaju odmaralištem. Reč je zapravo o potpuno novom hotelu sa 4 zvezdice, jednom od najlepših ugostiteljskih objekata na Zlatiboru.

Ritam rada nastavlja se nesmanjenim tempom i za danas su planirana dva treninga. Prepodnevni koji je već završen sadržavao je niz vežbi sa loptom, a akcenat je bačen na tehničko-taktički deo, napade po bokovima i završnicu u kojoj šef struke Marko Nikolić insistira na ozbiljnosti i postizanju golova po svaku cenu.

Težih povreda na sreću nema ako izuzmemo Mitoševićev bol u zadnjoj loži (ipak je trenirao punim intenzitetom), Ađuruovo koleno (rekonvalescent nakon operacije meniskusa) i jedan dosta jak udarac koji je blokirajući šut od lopte zaradio novajlija Barić. Sve u svemu, zdravstvena situacija je povoljna.
Večeras se iz Novog Sada na Zlatibor vraća Miroslav Vulićević, a  sutra se očekuje dolazak Abubakara.

U OČEKIVANJU EVROPSKOG  PROTIVNIKA

Fudbaleri Vojvodine sa nestrpljenjem očekuju žreb prvog pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope koji će se održati sutra u švajcarskom Nionu.
Termini odigravanja prvih utakmica su 04. i 11. Jul. Vojvodina je u grupi povlašćenih timova.