Nemanja Milojević, Filip Starič, Mladen Devetak, Nikola Antić, Lazar Arsić, Miloš Zličić, Lazar Zličić, Eze Vinsent, Milan Đurić i Aranđel Stojković

 

Fudbaleri Vojvodine danas su odradili poslednji trening na terenu hotela „Palisad“ na Zlatiboru uoči povratka u Novi Sad.

Po hladnom i kišovitom vremenu, fudbaleri Vojvodine danas su odradili poslednji trening na terenu hotela „Palisad“ uoči sutrašnjeg povratka u Novi Sad. Za danas popodne, kao i za sutra ujutru, planirano je da crveno-beli odrade kondicioni trening u teretani, dok sutra oko 12 časova ekspedicija Voše treba da krene put FC „Vujadin Boškov“, gde će biti nastavljene pripreme za izazove koji predstoje u narednoj polusezoni.

Na današnjem treningu, posle uvodnog zagrevanja, igrači Vojvodine su radili na iznošenju lopte pod pritiskom protivnika, kao i presingu u trenucima kada protivnik ima loptu. Nakon toga, podeljeni u četiri grupe od po pet igrača (ne računajući golmane), Vošini fudbaleri su slično pokušavali da urade i na skraćenom terenu, s tim da je uslov bio da nijedan igrač ne sme da ima više od dva dodira sa loptom i pritom se u svakoj akciji tražio završni udarac na gol. Konačno, na kraju treninga, podeljeni u dva tima, igralo se na dva gola, a odlukom trenera Veselinovića, poražena ekipa biće obavezna da sutra, prilikom povratka u Novi Sad, pobednike počasti pićem.

Uprkos totalno nefudbalskim uslovima, svi igrači su bili vidno raspoloženi i maksimalno požrtvovani, kao da je reč o važnoj takmičarskoj utakmici, pa tako nisu izostajali oštri dueli, a upravo u jednoj takvoj situaciji, posle sudara sa Rankom Veselinovićem, na travi je ostao da leži Lazar Arsić. Ipak, nakon ukazane lekarske pomoći, kreator igre Vojvodine se brzo pridigao i bez problema nastavio trening.

Praktično tokom čitavog treninga, šef stručnog štaba Voše Aleksandar Veselinović je glasnim sugestijama konstantno držao tenziju i mobilnost kod svojih igrača, a njegov osmeh na kraju jasno je poručio da je zadovoljan, kako motivacijom i pristupom svojih fudbalera, tako i načinom na koji usvajaju njegove zahteve.