Dan posle utakmice u Oberbahu i remija sa Baumit Jablonecom, u taboru Novosađana vlada zatišje. Igrači su dobili slobodno do 17,30 kada je na programu trening. Dug put od oko 250 kilometara i naporan meč iscrpeli su „crveno-bele“ pa je šef struke Zlatomir Zagorčić u konsultacijama sa Dr Borkom Vukosavom odlučio da svojim pulenima dozvoli nešto duži odmor. I nije pogrešio jer u hotelu „Maiers“ vladaju mir i tišina, bez uobičajene vreve, što znači da fudbaleri Vojvodine slobodno vreme koriste za odmor.
Nekolicina ranoranilaca u likovima Trajkovića, Moreire, Abubakara i još par igrača sišla je iz svojih soba na doručak oko 9 časova  dok su ostali spavali.

POTPREDSEDNIK PAJOVIĆ U POSETI

Jučerašnjem meču u Obersbahu prisustvovao je potpredsednik kluba i član UO Vojvodine, gospodin Dušan Pajović. Nakon utakmice bio je vidno zadovoljan Vošinim izdanjem. Pajović će takođe gledati „crveno-bele“ i sutra u Beču.

U BEČ, PA KUĆI

Poslednju, četvrtu proveru poslednjeg dana boravka u Austriji, fudbaleri „stare dame“ imaće protiv nižerazrednog kluba SV Wurmla. Očekuje se da će tom priliko šansu dobiti igrači koji su imali manju minutažu.
Utakmica Vojvodina-SV Wurmla počinje u 18,30 časova.
Povratak u Novi Sad planiran je odmah nakon završetka susreta.

SJAJNI „PILOT“ VOŠINOG AUTOBUSA

Mnogo smo tokom prethodnih 10 dana pisali o igračima, stručnom štabu, utakmicama pa i našim austrijskim domaćinima. Bila bi zaista velika nepravda, a ne pomenuti čoveka koji vozi autobus FK „Vojvodina“.
Palančanin Dragan Drobac savršeno je obavio svoj posao. Uz neizbežni volan, ovaj mladi čovek trudio se da pripomogne i u stvarima koje mu nisu u „opisu posla“ pa stoga zaslužuje svaku pohvalu, a kako sam kaže : „Postoje dobre šanse da se iz jednog navijačkog tabora, preseli u Vošin“ (već je naučio nekoliko navijačkih pesama.)