Aleksandar Paločević

 

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu OFK Bačke rezultatom 2:0 (0:0), u prijateljskom meču odigranom u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Strelci za Vošu bili su Trujić u 60. i Paločević u 75. minutu.

Crveno-beli su nastupili u sastavu: Perić (od 45. Rockov) – Lazarević (od 45. Lakićević), Andrejević (od 45. Planić), Puškarić (od 45. Kovačević), Ponjević (od 30. Hrubik, od 45. Antić) – Zličić (od 30. Šćepanović, od 45. Vukasović), Đurišić (od 30. Jović, od 45. Jovančić) – Spremo (od 45. Babić), Stamenić (od 30. Nešković, od 45. Paločević), Knežević (od 45. Trujić) – Krstevski (od 30. Bačanin, od 45. Malbašić).

U prvom poluvremenu, viđena je ujednačena igra dva tima, pri čemu su obe ekipe imale stopostotne prilike da dođu u vođstvo iz jedanaesteraca. Međutim, u osmom minutu, šut Darka Puškarića završio je preko gola, dok je u 22. sjajno intervenisao Nikola Perić, koji je odbranio udarac Igora Đurića.

U drugom delu meča, Vojvodina je bila mnogo bolji tim na terenu, što je krunisala pogocima Trujića, na isteku jednog časa igra, odnosno Paločevića, koji je fantastično izveo slobodan udarac i postavio konačan rezultat utakmice.