Ekspedicija Vojvodine stigla je kasno popodne (bolje reći uveče oko 18,30 časova) u austrijski radić Sohau. Igrači, stručni štab i rukovodstvo smešteni su u hotelu „Maiers“ koji pruža sve neophodne uslove za ugodan boravak.
Posle novosadskog sunca i saharske vreline  koje ovih dana vladaju u Srbiji „crveno-bele“ su dočekali oblaci i mnogo prijatniji meteorološki uslovi.
Odmah po dolasku i smeštaju u hotel, šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić smislio je originalan trening. Naime, kompletna ekipa (sa sve članovima stručnog štaba) sela je  na bicikle i „odradila etapu“ koja je trajala četrdesetak minuta.

KOSOVIĆ I SPREMO NA SPISKU

Nebojša Kosović i Milan Spremo našli su se u poslednji čas na spisku putnika za pripreme. Oba mlada igrača Vojvodine su u toku prethodne noći stigla u Novi Sad sa crnogorskog primorja i odmah zadužili opremu.

AĐURU KASNI ZBOG VIZE

Naemeka Ađuru ostao je još jedan dan u Novom Sadu kako bi sačekao da se u austrijskoj ambasadi završe administrativni poslovi oko izdavanja vize za ovog nigerijskog  internacionalca. Ađuru će u Austriju stići avionom u toku današnjeg dana.

ČEKA SE SERŽINJO GRIN

Ekipi Vojvodine bi se u Sohau trebao uskoro pridružiti holanđanin Seržinjo Grin. Prema poslednjim informacijama, on se sa upravom Vojvodine dogovorio oko potpisivanja ugovora ali se  još uvek nije  nije pojavio u Austriji.