obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Ekipa Vojvodine je od danas bogatija za još jednu veliku grupu mladih igrača iz sopstvene fudbalske škole. Uz već standardne prvotimce, treningu su se pridružili : Vanja Milinković-Savić (1997. golman), Srđan Vukaljević (1996. desni bek), Nenad Kočović (1995. levi bek), Nikola Fimić (1996. štoper), Aleksandar Desančić (1996. vezni), Elmir Asani (1995. bočni vezni), Luka Luković (1996. centralni vezni), Lazar Zličić (1997. vezni), Uroš Stamenić (1996 bočni vezni), Luka Grgić (1995. špic), Saša Ćurko (1996. špic).
Ova činjenica potvrđuje ranije proklamovano opredeljenje uprave kluba da će u veoma bliskoj  budućnosti okosnicu tima činiti fudbaleri ponikli u Omladinskoj školi „Ilija Pantelić“.

OPORAVILI SE GAĆINOVIĆ I PUŠKARIĆ

Mijat Gaćinović i Darko Puškarić koji su pauzirali proteklih dvadesetak dana uključili su se u redovne treninge i rade punim intenzitetom. To znači da će obojica biti u konkurenciji za sastav na sledećoj utakmici u Ivanjici.
Sa druge strane, današnji trening propustili su Srđan Babić kojeg muči prehlada i Enver Alivodić koji je od stručnog štaba dobio dan odmora obzirom da zbog 4 žuta kartona nema pravo nastupa protiv Javora. Pored njih Sergej Milinković-Savić ima povredu nožnog palca pa je u društvu rekonvalescenta golmana Marka Kordića trenirao u teretani.

SUTRA U ADAŠEVCIMA

Kombinovani sastav vojvodine gostovaće sutra u sremskom mestu Adaševci gde će odigrati prijateljski susret sa domaćim Graničarom.
Početak utakmice zakazan je za 16:00 časova.