После победе над екипом Златибора из Чајетине, којом су се пласирали у осмину финала Купа Србије, фудбалери Војводине окренули су се припремама за утакмицу 10. кола Супер лиге, у којој ће у недељу гостовати тиму Младости из Лучана.

Управо до недеље, црвено-бели ће боравити у хотелу „Торник“ на Златибору, где су допутовали још у уторак, како би на миру могли да се припреме за обавезе које имају ове седмице. Заједно са играчима, клупским аутобусом на Златибор је допутовао и председник клуба Војислав Гајић, који је на тај начин желео да им пружи максималну подршку након пораза од Вождовца и уочи нових изазова који их очекују.

Управо под будним надзором председника ФК Војводина, који не само да не пропушта ниједан тренинг црвено-белих на једној од најлепших планина у Србији, већ са њима проводи и готово сваки тренутак у шетњи, ресторану и свакој другој прилици током дана, шеф стручног штаба Ненад Лалатовић ради на тражењу идеалне поставе и тактике за меч који „стару даму“ очекује у недељу, како би се Воша са добрим резултатом учврстила при врху табеле и показала да ове сезоне с правом има европске амбиције.

С обзиром на то да се Младост током претходних сезона показала као озбиљан ривал у српском фудбалу, игравши у финалу Купа и квалификацијама за Лигу Европе, јасно је да Вошу у Лучанима очекује врло тешка утакмица, те је из тог разлога подршка председника и велико јединство унутар клуба још један значајан фактор који може помоћи црвено-белима да остваре резултат којим ће још једном обрадовати своје навијаче.