Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine odradili su trening na „AFAS“ stadionu, gde će sutra od 20 časova odigrati revanš meč plej ofa za Ligu Evrope protiv domaćeg AZ Alkmara.

Današnjim čarter letom sa beogradskog aerodroma „Nikola Teska“, ekspedicija Vojvodine oko 12 časova doputovala je u Amsterdam, odakle se autobusom prebacila u obližnji Alkmar. Nakon što su se smestili u hotel, fudbaleri Vojvodine su ručali i odmorili, a večeras i istrčali na teren „AFAS“ stadiona, gde će sutra od 20 časova odigrati revanš meč plej ofa za Ligu Evrope protiv domaćeg AZ Alkmara.

Među igračima Vojvodine vlada dobra atmosfera i rešenost da sutra daju sve od sebe kako bi pokušali da dođu do pobede, a niko od igrača nije se pomirio sa mišljenjem da je pitanje učesnika Lige Evrope rešeno već nakon prve utakmice. Na sutrašnjem meču, očekuje se poseta od oko 11-12 hiljada navijača, među kojima će biti i osamdesetak navijača Vojvodine.

Tokom prvih 15 minuta na večerašnjem treningu, prisutni su bili i članovi uprave kluba na čelu sa predsednikom Zoranom Šćepanovićem, kao i brojni predstavnici medija koji su u Alkmar doputovali zajedno sa fudbalskim klubom Vojvodina.

Zoran Šćepanović