Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine odradili su trening na stadionu „Bele vu“ u Rilu, gde će sutra odigrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konah’s kija.

Posle današnjeg prepodnevnog izleta u obližnji Čester i obaveznog odmora nakon ručka, fudbaleri Vojvodine večeras su odradili trening na stadionu „Bele vu“ u Rilu, gde će sutra, od 19:45 časova po srpskom vremenu, biti odigran revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konah’s kija.

Posle uvodnog trčanja, potom i popularne „ševe“, šef stručnog štaba Nenad Lalatović tražio je od svojih igrača da uvežbavaju centarušuteve i igru glavom, kao i samu realizaciju šansi „jedan na jedan“, dok je za to vreme pomoćni trener Vidak Bratić radio odvojeno sa štoperima. Svih 18 fudbalera koji su doputovali u Vels su zdravi i spremni za utakmicu, pa će Nenad Lalatović moći na teren da izvede trenutno najbolji sastav crveno-belih.

Danas oko podneva, u obližnji Čester su doputovali i predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović, generalni direktor Aleksandar Dunđerski i njihovi saradnici, koji su takođe prisustvovali večerašnjem treningu i poželeli sreću igračima pred sutrašnji meč.

Sutra u 10 časova, crveno-beli će odraditi jedan lakši trening u blizini hotela u kojem su smešteni, a sve navijače Vojvodine sigurno će obradovati vest da je direktan prenos sutrašnje utakmice najavljen na prvom programu Radio televizije Vojvodine.

Nenad Lalatović i Zoran Šćepanović

Zoran Šćepanović i Aleksandar Dunđerski