Untitled

 

 

Omladinska škola FK „Vojvodina“, na čelu sa Branislavom Novakovićem i Duškom Grujićem, utvrdila je saradnju sa lokalnim školama fudbala, koja, doduše, datira unazad već nekoliko godina. Ta saradnja rezultirala je velikim brojem talentovanih dečaka na terenima FC „Vujadin Boškov“, koji su potekli upravo iz ovih škola, zahvaljujući razumevanju i odličnoj komunikaciji koju je Omladinska škola ostvarila sa njima.

Klub je tim povodom pozvao na sastanak čelnike ŠF „Mika Radosav“, ŠF „Bolesnikov“, ŠF „NS United“, ŠF „Meridiana“, ŠF „Bistrica“, ŠF „Junior“ i tom prilikom im uručio 60 fudbalskih lopti (svakoj školi po 10), kao mali znak pažnje i zahvalnost za bezuslovnu, dugogodišnju saradnju.

Često (opravdano) dobijamo pitanja od roditelja, gde da pošalju svoje dete, pošto je poznatno da mi prvu selekciju započinjemo oko 9. godine. Mi bismo svakako izdvojili i toplo preporučili ovo škole, jer smo upućeni u njihov kvalitetan i nadasve stručan rad, koji je rezultirao time da, godinama unazad, gro talentovanih dečaka završi upravo u našem Klubu, istakao je direktor Omladinske škole FK „Vojvodina“, Branislav Novaković.

Zamenik direktora Omladinske škole Duško Grujić, istakao je da FK „Vojvodina“ pomno prati rad ovih škola, kao i da oni čine bitan deo Omladinske škole FK „Vojvodina“, koja je, opet, vitalan deo Kluba. Ne možemo, a da ne istaknemo ove škole fudbala, zbog svoje dugogodišnje i bezuslovne saradanje, zbog čega smo im zahvalni, a ujedno se nadamo da ćemo ovu saradnju ne samo nastaviti, već i produbiti, rekao je Duško Grujić.

Čelnici ŠF „Mika Radosav“, ŠF „Bolesnikov“, ŠF „NS United“, ŠF „Meridiana“, ŠF „Bistrica“, ŠF „Junior“ su se zahvalili na prigodnim poklonima, i istakli da stoje na usluzi Omladinskoj školi, baš kao što je to slučaj bio i godinama unazad.