vosha

 

 

Još jedna iz serije od 5 utakmica protiv timova sa dna tabele čeka sutra „crveno-belu“ mladost. Kuriozitet koji je na početku pres konferencije podvukao Šef stručnog štaba Vojvodine, Branko Babić, može samo da raduje : čak 16 od ukupno 18 igrača koji su krenuli put najvećeg šumadijskog grada su ponikli u Omladinskoj školi „Ilija Pantelić“.

-Zaista me raduje činjenica da toliki broj prvotimaca dolazi iz naše škole. Zato je valjda i atmosfera u ekipi tako dobra i opuštena. Pogledajte samo one mangupe u zadnjim redovima koji su došli da „peckaju“ svog saigrača  Srđana Babića. Kako sad ja da prema njima budem strog ? –našalio se prvi stručnjak Vojvodine na činjenicu da je nekoliko prvotimaca, onako dečački, zadirkivalo najmlađeg među njima koji je bio u pročelju i odgovarao na pitanja novinara.

-Očekuje nas tvrda utakmica protiv iskusne ekipe na čijem čelu se nalazi Dragoljub Bekvalac. A kako ekipe koje popularni Beki vodi igraju, dobro je poznato. Mi, ponavljam po ko zna koji put, nemamo imperativ rezultata što nam daje prostora da pokušamo da prikažemo našu prepoznatljivu igru. Sa nama su ponovo omladinci Asani i Luković jer imamo problema sa nekoliko povređenih igrača. Od ranije su van stroja Gaćinović i Puškarić, a juče i danas su se na treningu povredili Radoja i Stojanović pa neće biti u kombinaciji za tim.