obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

U predvečerje druge polufinalne utakmice Kupa Srbije, fudbalere novosadskih „crveno-belih“ očekuje još jedan ozbiljan ispit. Naime, na „Karađorđe“ stiže odlična ekipa Slobode Point iz Užica predvođena strategom Ljubišom Stamenkovićem koji preferira ofanzivni fudbal što je garancija da će gledaoci koji sutra uveče dođu na stadion imati šta da vide.
Prethodni derbi sa Partizanom ostavio je dosta traga na tim Nebojše Vignjevića pa je prvi stručnjak Novosađana primoran da na teren izvede sastav koji će se umnogome razlikovati od prethodnih.

-„Sutra nam dolazi izuzetno ozbiljna ekipa sa nekolicinom odličnih pojedinaca, pre svih tu mislim na napadački deo tima. Kvaliteti Predraga Ranđelovića, Tiaga i Krstića svima su poznati i na njih nema potrebe trošiti reči. Na nama je da u glavama potisnemo utakmicu na Karaburmi o kojoj svi razmišljaju i usredsredimo se na to da pokušamo da prikažemo još jednu kvalitetnu predstavu i pobedimo.
Kadrovska situacija nije sjajna jer zbog žutih kartona sigurno neće nastupiti kapiten Miroslav Vulićević i prvi golman Nemanja Supić. Njihove alternative će biti Goran Smiljanić i najverovatnije Srđan Žakula. Ovom prilikom apelujem na naše navijače, a to sada sa razlogom prvi put činim, da podrže Smiljanića jer mu je to preko potrebno za samopouzdanje.
Na povrede se žale Jokić, Ađuru, Vranješ i Abubakar i njihov nastup je pod velikim znakom pitanja. Ipak, imam potpuno poverenje u mlade snage koje će ih zameniti, a nadam se da će nas navijači kao i do sada podržati.
Očekujem tešku utakmicu i naravno, našu pobedu.

Jedan od najpouzdanijih igrača Vojvodine, stameni štoper Igor Đurić tvrdi da ukoliko svi igrači utakmici protiv Slobode Point priđu kao proteklom derbiju, navijači „crveno-belih“ mogu očekivati pobedu. Lako biti neće jer su Užičani jedan od retkih timova u Srbiji koji i kod kuće i na gostovanjima igra na pobedu.

Utakmica Vojvodina-Sloboda Point igra se u subotu 13. aprila na stadionu „Karađorđe“ sa početkom u 19:00 časova.

Ulaz na stadion je besplatan.

http://www.youtube.com/watch?v=G30L1FjKbCY&feature=youtube_gdata

http://youtu.be/txpfOSOMnG4