Фудбалери Војводине данас су били гости школе за основно и средње образовање особа ометених у развоју “Милан Петровић” и том приликом одиграли пријатељску утакмицу са штићеницима ове установе, укључивши се тако у њихову акцију “Можеш ли да победиш ову екипу?”.

Лепо и узбудљиво било је данас у фискултурној сали школе за основно и средње образовање особа ометених у развоју “Милан Петровић” у Новом Саду, где су гости штићеника ове школе били првотимци фудбалског клуба Војводина. У срдачној и пријатељској атмосфери, ученици школе “Милан Петровић” поклонили су уметничку слику капитену “старе даме” Николи Антићу као својеврстан поклон и знак захвалности према ФК Војводина, док су Вошини првотимци штићеницима ове установе такође уручили пригодне поклоне у виду клупских мајица и заставица.

Потом је на ред дошло и одигравање пријатељске утакмице, у којој је, у првом полувремену, фудбалска екипа школе “Милан Петровић” имала прилику да игра против првотимаца Војводине, да би у другом делу меча екипе биле измешане, те је све постало још занимљивије и интересантније. Наравно, резултат је био потпуно небитан, за разлику од тога што су сви на терену уживали у игри и надметали се у лепим фудбалским потезима. По завршетку утакмице, фудбалери Војводине и ученици школе “Милан Петровић” имали су заједнички поздрав, пошто су на питање капитена Николе Антића “Ко је најбољи?” сви заједно узвикнули: “Воша!”.

Данашње дружење је само наставак неговања пријатељских односа између ФК Војводина и школе “Милан Петровић”, с обзиром на то да су штићеници ове установе прошле године били гости на “Карађорђу”, када су имали прилику да обиђу стадион и упознају се са његовом историјом, сиђу на терен и уђу у свлачионице, а свакако је да ће се ова успешна сарадња наставити и у будућности.