Током протеклог викенда, услед репрезентативне паузе, нису се играли мечеви у Супер лиги и Омладинској лиги Србије. Међутим, на терен су зато излазили млађи омладинци, кадети и млађи кадети „старе даме“, који су остварили заједнички учинак од две победе и једног пораза.

Омладинска лига Војводине (група Југ): Војводина – Раднички (Нова Пазова) 4:0

Млађи омладинци Војводине победили су екипу Радничког из Нове Пазове резултатом 4:0 (3:1), у четвртом колу Омладинске лиге Војводине. Стрелци за Вошу били су Новевски у четвртом и 23, Павић у 40. и Мугоша у 41. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Барјактаров, Ђерић, Ћирковић, Богдановић, Благојевић, Батос, Кокановић, Недељковић, Павић, Стојановић и Новевски. Са клупе, у игру су ушли још Мијановић, Мугоша, Обрадовић, Брунчевић и Мишћевић. У наредном колу, млађи омладинци Војводине гостоваће екипи Индекса

Кадетска лига Србије: Телеоптик (Земун) – Војводина 2:1

У шестом колу Кадетске лиге Србије, кадети Војводине поражени су од екипе Телеоптика у Земуну резултатом 2:1 (1:0). Стрелац јединог гола за Вошу био је Павлица у 70. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Видаковић, Луковић, Равајић, Милисављевић, Тањга, Јеленковић, Попадић, Торбица, Павлица, Кабић и Тедић. Са клупе, у игру су ушли још Миланов, Абрамушић, Станојевић и Јухас. У наредном колу, које ће се одиграти 14. септембра, кадети Војводине дочекаће екипу Партизана.

Кадетска лига Војводине (група Југ): Војводина – ОФК Срем (Сремска Митровица) 12:0

Млађи кадети Војводине победили су екипу ОФК Срема из Сремске Митровице резултатом 12:0 (3:1), у четвртом колу Кадетске лиге Војводине. Стрелци за Вошу били су Ивановић у 14, 18, 28, 50. и 54, Дробљак у 60, Боричић у 61. (аг), Поповић у 71, Абаџија у 82, Ерић у 84. и 86. и Пролић у 85. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Богуновић, Зељковић, Поповић, Дробљак, Абаџија, Ивановић, Гагић, Вакањац, Апостоловић, Ђурасовић и Васић. Са клупе, у игру су ушли Ерић, Ковачевић, Пролић, Летић и Николић. У наредном колу, млађи кадети Војводине гостоваће екипи Индекса.