Tokom proteklog vikenda, usled reprezentativne pauze, nisu se igrali mečevi u Super ligi i Omladinskoj ligi Srbije. Međutim, na teren su zato izlazili mlađi omladinci, kadeti i mlađi kadeti „stare dame“, koji su ostvarili zajednički učinak od dve pobede i jednog poraza.

Omladinska liga Vojvodine (grupa Jug): Vojvodina – Radnički (Nova Pazova) 4:0

Mlađi omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog iz Nove Pazove rezultatom 4:0 (3:1), u četvrtom kolu Omladinske lige Vojvodine. Strelci za Vošu bili su Novevski u četvrtom i 23, Pavić u 40. i Mugoša u 41. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Barjaktarov, Đerić, Ćirković, Bogdanović, Blagojević, Batos, Kokanović, Nedeljković, Pavić, Stojanović i Novevski. Sa klupe, u igru su ušli još Mijanović, Mugoša, Obradović, Brunčević i Mišćević. U narednom kolu, mlađi omladinci Vojvodine gostovaće ekipi Indeksa

Kadetska liga Srbije: Teleoptik (Zemun) – Vojvodina 2:1

U šestom kolu Kadetske lige Srbije, kadeti Vojvodine poraženi su od ekipe Teleoptika u Zemunu rezultatom 2:1 (1:0). Strelac jedinog gola za Vošu bio je Pavlica u 70. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Vidaković, Luković, Ravajić, Milisavljević, Tanjga, Jelenković, Popadić, Torbica, Pavlica, Kabić i Tedić. Sa klupe, u igru su ušli još Milanov, Abramušić, Stanojević i Juhas. U narednom kolu, koje će se odigrati 14. septembra, kadeti Vojvodine dočekaće ekipu Partizana.

Kadetska liga Vojvodine (grupa Jug): Vojvodina – OFK Srem (Sremska Mitrovica) 12:0

Mlađi kadeti Vojvodine pobedili su ekipu OFK Srema iz Sremske Mitrovice rezultatom 12:0 (3:1), u četvrtom kolu Kadetske lige Vojvodine. Strelci za Vošu bili su Ivanović u 14, 18, 28, 50. i 54, Drobljak u 60, Boričić u 61. (ag), Popović u 71, Abadžija u 82, Erić u 84. i 86. i Prolić u 85. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Bogunović, Zeljković, Popović, Drobljak, Abadžija, Ivanović, Gagić, Vakanjac, Apostolović, Đurasović i Vasić. Sa klupe, u igru su ušli Erić, Kovačević, Prolić, Letić i Nikolić. U narednom kolu, mlađi kadeti Vojvodine gostovaće ekipi Indeksa.