Vošini klinci

 

Протеклог викенда, настављено је такмичење у лигама млађих категорија. Што се Војводине тиче, на терен су изашле четири селекције, које су оствариле заједнички учинак од две победе, једног ремија и једног пораза. Своју утакмицу нису играли само кадети Војводине, с обзиром на то да је, услед обавеза репрезентације, у Кадетској лиги Србије тренутно пауза у првенству.

Омладинска лига Србије: Војводина – Спартак 2:0

Омладинци Војводине победили су екипу Спартака резултатом 2:0 (1:0), у деветом колу Омладинске лиге Србије. Стрелци за Вошу били су Нешковић у 39. и Шавија у 90. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Качавенда, Бјековић, Јаковљевић, Јеличич, Митровић, Милијашевић, Савић, Топић, Видаков, Нешковић и Зукић. Са клупе, у игру су ушли још Куртеши, Игнић и Шавија. У наредном колу, омладинци Војводине гостоваће екипи Партизана у Београду.

Омладинска лига Војводине: Војводина – ШФ „Петар Пуача“ 1:1

У осмом колу Омладинске лиге Војводине, млађи омладинци Војводине играли су нерешено 1:1 (1:1) против екипе ШФ „Петар Пуача“ из Новог Сада. Стрелац за Вошу био је Шавија у 31. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Барјектаров, Васиљев, Димитријевић, Јовановић, Ђурковић, Рајак, Цицмил, Шавија, Грек, Ђурић и Нијемчевић. Са клупе, у игру су ушли још Певач, Брборић, Станић, Илић и Бингулац. У наредном колу, млађи омладинци Војводине гостоваће екипи Динама у Панчеву.

Кадетска лига Војводине: Војводина – ШФ „Петар Пуача“ 0:3

Млађи кадети Војводине поражени су од екипе ШФ „Петар Пуача“ из Новог Сада резултатом 0:3 (0:2), у осмом колу Кадетске лиге Војводине. На овом мечу, Воша је наступила у саставу: Баштић, Зекић, Милинковић, Грбовић, Исаковски, Ђорђиевски, Попадић, Торбица, Павлица, Кабић и Тедић. Са клупе, у игру су ушли још Равајић, Чеман, Абрамушић, Иброли и Балта. У наредном колу, црвено-бели ће гостовати екипи Динама у Панчеву.

Пионирска лига Војводине (група Југ): Војводина – Срем (Сремска Митровица) 13:0

У шестом колу Пионирске лиге Војводине, пионири Војводине победили су екипу Срема из Сремске Митровице резултатом 13:0 (6:0). Стрелци за Вошу били су Ерић у другом, 20, 23. и 47, Абаџија у 33, 42, 53. и 74, Васић у 36. и 58, Ивановић у 41, Лолић у 50. и Миланов у 56. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Богуновић, Трнинић, Миланов, Стојановић, Дробњак, Поповић, Абаџија, Лолић, Ивановић, Ерић и Васић. Са клупе, у игру су ушли још Тањга, Дурмиши, Ђурасовић, Жиковић и Вакањац. У наредном колу, пионири Војводине гостоваће екипи ШФ „Петрика“ из Новог Сада.