Омладинци Војводине поражени су од екипе Партизана голом из пенала у 91. минуту утакмице, у оквиру седмог кола Омладинске лиге Србије. Они су тиме остали без иједног бода на овом мечу, за разлику од кадета „старе даме“, који су против истог ривала играли нерешено 1:1.

Омладинска лига Србије: Војводина – Партизан 0:1

Омладинци Војводине поражени су од екипе Партизана резултатом 0:1 (0:0), у седмом колу Омладинске лиге Србије. На овом мечу, Воша је наступила у саставу: Дражић, Васиљев, Кљајић, Ћурковић, Иван, Матковић, Грек, Кокановић, Брборић, Ђурић и Новевски. Са клупе, у игру су ушли Богдановић, Станић и Недељковић. У наредном колу, црвено-бели ће на свом терену дочекати екипу Чукаричког.

Омладинска лига Војводине (група Југ): Индекс – Војводина 1:1

У петом колу Омладинске лиге Војводине, млађи омладинци Војводине играли су нерешено 1:1 (0:1) против екипе Индекса. Стрелац јединог гола за Вошу био је Стојановић у деветом минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Мијановић, Ђерић, Брунчевић, Благојевић, Бајат, Обрадовић, Рајак, Стојановић, Мугоша, Недељковић и Павић. Са клупе, у игру су ушли Мишчевић, Завић и Панков. У наредном колу, млађи омладинци Војводине дочекаће екипу Железничара из Панчеву.

Кадетска лига Србије: Партизан – Војводина 1:1

Кадети Војводине играли су нерешено 1:1 (0:0) против екипе Партизана, у седмом колу Кадетске лиге Србије. Стрелац гола за Вошу био је Тедић у 40. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Видаковић, Миланов, Луковић, Милисављевић, Тањга, Јеленковић, Тедић, Торбица, Павлица, Кабић и Стојановић. Са клупе, у игру су ушли Чеман, Попадић, Шушњар и Ђорђиевски. У наредном колу, кадети Војводине дочекаће екипу Чукаричког.

Кадетска лига Војводине (група Југ): Нови Сад – Војводина 1:2

У петом колу Кадетске лиге Војводине, млађи кадети Војводине победили су екипу Новог Сада резултатом 1:2 (о:1). Стрелци за Вошу били су Зељковић у 74. и Абаџија у 76. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Богуновић, Трнинић, Зељковић, Поповић, Дробљак, Абаџија, Ивановић, Гагић, Вакањац, Апостоловић и Васић. Са клупе, у игру су ушли Ерић, Летић, Дурмиши и Николић. У наредном колу, млађи кадети Војводине дочекаће екипу Железничара из Панчева.

Пионирска лига Војводине (група Југ): Војводина – Словен (Рума) 12:0

Пионири Војводине победили су екипу Словена из Руме резултатом 12:0 (4:0), у четвртом колу Пионирске лиге Војводине. Стрелци за Вошу били су Алексић у трећем и 43, Ковачев у 20, Јањић у 24, Си. Поповић у 39, 56. и 60, Хромиш у 69. и 73, Ср. Поповић у 71. и 79. и Јовановић у 72. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Ристић, Вјештица, Букинац, Калат, Мајсторовић, Павић, Прерадов, Јањић, Ковачев, Си. Поповић и Алексић. Са клупе, у игру су ушли Јовановић, Павловић, Ромић, Ср. Поповић, Тривуновић, Хрмиш и Ђурић. У наредном колу, пионири Војводине гостоваће екипи Радничког из Сремске Митровице.