Omladinci Vojvodine poraženi su od ekipe Partizana golom iz penala u 91. minutu utakmice, u okviru sedmog kola Omladinske lige Srbije. Oni su time ostali bez ijednog boda na ovom meču, za razliku od kadeta „stare dame“, koji su protiv istog rivala igrali nerešeno 1:1.

Omladinska liga Srbije: Vojvodina – Partizan 0:1

Omladinci Vojvodine poraženi su od ekipe Partizana rezultatom 0:1 (0:0), u sedmom kolu Omladinske lige Srbije. Na ovom meču, Voša je nastupila u sastavu: Dražić, Vasiljev, Kljajić, Ćurković, Ivan, Matković, Grek, Kokanović, Brborić, Đurić i Novevski. Sa klupe, u igru su ušli Bogdanović, Stanić i Nedeljković. U narednom kolu, crveno-beli će na svom terenu dočekati ekipu Čukaričkog.

Omladinska liga Vojvodine (grupa Jug): Indeks – Vojvodina 1:1

U petom kolu Omladinske lige Vojvodine, mlađi omladinci Vojvodine igrali su nerešeno 1:1 (0:1) protiv ekipe Indeksa. Strelac jedinog gola za Vošu bio je Stojanović u devetom minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Mijanović, Đerić, Brunčević, Blagojević, Bajat, Obradović, Rajak, Stojanović, Mugoša, Nedeljković i Pavić. Sa klupe, u igru su ušli Miščević, Zavić i Pankov. U narednom kolu, mlađi omladinci Vojvodine dočekaće ekipu Železničara iz Pančevu.

Kadetska liga Srbije: Partizan – Vojvodina 1:1

Kadeti Vojvodine igrali su nerešeno 1:1 (0:0) protiv ekipe Partizana, u sedmom kolu Kadetske lige Srbije. Strelac gola za Vošu bio je Tedić u 40. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Vidaković, Milanov, Luković, Milisavljević, Tanjga, Jelenković, Tedić, Torbica, Pavlica, Kabić i Stojanović. Sa klupe, u igru su ušli Čeman, Popadić, Šušnjar i Đorđievski. U narednom kolu, kadeti Vojvodine dočekaće ekipu Čukaričkog.

Kadetska liga Vojvodine (grupa Jug): Novi Sad – Vojvodina 1:2

U petom kolu Kadetske lige Vojvodine, mlađi kadeti Vojvodine pobedili su ekipu Novog Sada rezultatom 1:2 (o:1). Strelci za Vošu bili su Zeljković u 74. i Abadžija u 76. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Bogunović, Trninić, Zeljković, Popović, Drobljak, Abadžija, Ivanović, Gagić, Vakanjac, Apostolović i Vasić. Sa klupe, u igru su ušli Erić, Letić, Durmiši i Nikolić. U narednom kolu, mlađi kadeti Vojvodine dočekaće ekipu Železničara iz Pančeva.

Pionirska liga Vojvodine (grupa Jug): Vojvodina – Sloven (Ruma) 12:0

Pioniri Vojvodine pobedili su ekipu Slovena iz Rume rezultatom 12:0 (4:0), u četvrtom kolu Pionirske lige Vojvodine. Strelci za Vošu bili su Aleksić u trećem i 43, Kovačev u 20, Janjić u 24, Si. Popović u 39, 56. i 60, Hromiš u 69. i 73, Sr. Popović u 71. i 79. i Jovanović u 72. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Ristić, Vještica, Bukinac, Kalat, Majstorović, Pavić, Preradov, Janjić, Kovačev, Si. Popović i Aleksić. Sa klupe, u igru su ušli Jovanović, Pavlović, Romić, Sr. Popović, Trivunović, Hrmiš i Đurić. U narednom kolu, pioniri Vojvodine gostovaće ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice.