Vošini klinci

 

Протеклог викенда, четири такмичарске млађе селекције Војводине наступиле су у лигама своје узрасне категорије и заједнички оствариле веома добар учинак. Победом над екипом Трајала из Крушевца, омладинци Војводине преузели су прво место на табели Омладинске лиге Србије (Чукарички има утакмицу мање), док су кадети Војводине играли нерешено 1:1 против Партизана из Београда, тренутног лидера на табели Кадетске лиге Србије. У војвођанском дербију, млађи кадети Војводине били су бољи од екипе суботичког Спартака, док су у градском дербију Вошини пионири са високих 3:0 победили РФК Нови Сад 1921. На терен нису излазили једино млађи омладинци, чија је утакмица против Радничког из Сремске Митровице одложена за 24. октобар.

Омладинска лига Србије: Војводина – Трајал (Крушевац) 2:1

Омладинци Војводине победили су екипу Трајала из Крушевца резултатом 2:1 (1:0), у 11. колу Омладинске лиге Србије. Стрелци за Вошу били су Тегелтија у петом и Видаков у 65. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Тороман, Бјековић, Јаковљевић, Игнић, Митровић, Тегелтија, Савић, Топић, Видаков, Куртеши и Зукић. Са клупе, у игру су ушли још Нешковић, Милијашевић, Шавија и Васиљев. У наредном колу, омладинци Војводине гостоваће екипи Црвене звезде у Београду.

Омладинска лига Војводине: Војводина – Раднички (Сремска Митровица)

Утакмица 10. кола Омладинске лиге Војводине између Војводине и Радничког одиграће се 24. октобра у Ветернику. Пре тога, Воша ће меч 11. кола против Радничког из Зрењанина у гостима одиграти 20. октобра.

Кадетска лига Србије: Војводина – Партизан 1:1

Кадети Војводине играли су нерешено 1:1 (0:0) против екипе Партизана из Београда, у 10. колу Кадетске лиге Србије. Стрелац за Вошу био је Новевски у 75. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Муса, Луковић, Кљајић, Крстић, Јеленковић, Бајат, Кокановић, Стојковић, Стојак, Новевски и Трифуновић. Са клупе, у игру су ушли још Благојевић, Рац, Батос, Пантић и Зекић. У наредном колу, кадети Војводине дочекаће екипу Радничког из Зрењанина.

Кадетска лига Војводине: Војводина – Спартак 2:1

У 10. колу Кадетске лиге Војводине, млађи кадети Војводине победили су екипу Спартака из Суботице резултатом 2:1 (1:1). Стрелци за Вошу били су Попадић у деветом и Ђорђиевски у 68. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Видаков, Зекић, Равајић, Грбовић, Исаковски, Ђорђиевски, Попадић, Торбица, Павлица, Абрамушић и Тедић. Са клупе, у игру су ушли још Милинковић, Чеман и Балта. У наредном колу, млађи кадети Војводине гостоваће екипи Пролетера 2006 у Зрењанину.

Пионирска лига Војводине (група Југ): Војводина – РФК Нови Сад 1921 3:0

Пионири Војводине победили су екипу РФК Нови Сад 1921 резултатом 3:0 (2:0), у осмом колу Пионирске лиге Војводине. Стрелци за Вошу били су Ивановић у петом, Ерић у 25. и Васић у 63. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Богуновић, Трнинић, Дурмиши, Тањга, Дробљак, Поповић, Абаџија, Ивановић, Миланов, Ерић и Васић. Са клупе, у игру су ушли још Летић, Стојановић, Вакањац, Живковић и Ђурасовић. У наредном колу, пионири Војводине гостоваће екипи ШФ „Болесников“.