Vošini klinci

 

Протеклог викенда је настављено такмичење у свим лигама млађих категорија. Млађе селекције Војводине су поново имале запажен учинак, пошто су на пет утакмица оствариле четири победе и један пораз, а посебно убедљиви били су омладинци на гостовању екипи Рада и пионири против Јединства из Старе Пазове.

Омладинска лига Србије: Рад – Војводина 0:4

Омладинци Војводине победили су екипу Рада резултатом 0:4 (0:1), у осмом колу Омладинске лиге Србије. Стрелци за Вошу били су Видаков у 14. и 55. и Зукић у 49. и 68. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Качавенда, Бјековић, Јаковљевић, Јеличич, Митровић, Тегелтија, Савић, Топић, Видаков, Нешковић и Зукић. Са клупе, у игру су ушли још: Игнић, Милијашевић, Куртеши, Нијемчевић и Шавија. У наредном колу, омладинци Војводине дочекаће екипу Спартака из Суботице.

Омладинска лига Војводине: Омладинац (Нови Бановци) – Војводина 0:2

У седмом колу Омладинске лиге Војводине, млађи омладинци Војводине победили су екипу Омладинца у Новим Бановцима резултатом 0:2 (0:1). Стрелац за Вошу био је Цицмил у деветом и 88. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Дражић, Станић, Димитријевић, Ђекић, Ђурковић, Рајак, Цицмил, Матковић, Грек, Ђурић и Козомора. Са клупе, у игру су ушли још Барјектаров, Илић, Јовановић, Ђерић и Буквић. У наредном колу, млађи омладинци Војводине дочекаће екипу ШФ „Петар Пуача“.

Кадетска лига Србије: Рад – Војводина 2:0

Кадети Војводине поражени су од екипе Рада резултатом 2:0 (0:0), у осмом колу Кадетске лиге Србије. На овом мечу, Воша је наступила у саставу: Муса, Луковић, Кљајић, Крстић, Јеленковић, Бајат, Кокановић, Пантић, Стојак, Радмиловић и Трифуновић. Са клупе, у игру су ушли још Рац, Батос, Брунчевић, Стојановић и Зекић. У наредном колу, кадети Војводине дочекаће екипу Спартака из Суботице.

Кадетска лига Војводине: Инђија – Војводина 1:3

У седмом колу Кадетске лиге Војводине, млађи кадети Војводине победили су екипу Инђије резултатом 1:3 (0:1). Стрелци за Вошу били су Тедић у другом, Чеман у 35. и Зекић у 50. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Баштић, Зекић, Равајић, Грбовић, Исаковски, Ђорђиевски, Попадић, Торбица, Павлица, Кабић и Тедић. Са клупе, у игру су ушли још Чеман, Балта, Иброли и Милинковић. У наредном колу, млађи кадети Војводине дочекаће екипу ШФ „Петар Пуача“.

Пионирска лига Војводине (група Југ): Војводина – Јединство (Стара Пазова) 6:1

Пионири Војводине победили су екипу Јединства из Старе Пазове резултатом 6:1 (5:0), у петом колу Пионирске лиге Војводине. Стрелци за Вошу били су Ивановић у првом, шестом и 20, Вакањац у четвртом, Дробњак у 26. и Ерић у 49. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Богуновић, Трнинић, Дурмиши, Тањга, Дробњак, Вакањац, Абаџија, Лолић, Ивановић, Ерић и Васић. Са клупе, у игру су ушли још Ковачевић, Ђурасовић и Живковић. У наредном колу, пионири Војводине дочекаће екипу Срема из Сремске Митровице.