Током протеклог викенда, свих пет млађих такмичарских селекција ФК Војводине наступиле су у својим узрасним лигама и оствариле перфектан учинак, пошто су забележиле свих пет победа.

Омладинска лига Србије: Инђија – Војводина 0:3

Омладинци Војводине победили су екипу Инђије резултатом 0:3 (0:3), у 28. колу Омладинске лиге Србије. Стрелци за Вошу били су Митровић у 29, Савић у 32. и Радић у 40. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Качавенда, Васиљев, Игнић, Јаковљевић, Ђурковић, Митровић, Радић, Савић, Милијашевић, Куртеши и Нијемчевић. Са клупе, у игру су ушли Ђурић, Брборић, Димитријевић, Станић и Иван. У наредном колу, омладинци Војводине дочекаће екипу Бродарца из Београда.

Омладинска лига Војводине: Војводина – Раднички (Зрењанин) 1:0

У 26. колу Омладинске лиге Војводине, млађи омладинци Војводине победили су екипу Радничког из Зрењанина резултатом 1:0 (0:0). Стрелац јединог гола на мечу био је Ђурић у 86. минуту. На овој утакмици, црвено-бели су наступили у саставу: Дражић, Станић, Димитријевић, Иван, Ђекић, Брборић, Жепина, Бингулац, Павић, Ђурић и Сиљановски. Са клупе, у игру је ушао Ђерић.

Кадетска лига Србије: Слобода (Ужице) – Војводина 1:2

Кадети Војводине победили су екипу Слободе у Ужицу резултатом 1:2 (0:1), у 28. колу Кадетске лиге Србије. Стрелци за Вошу били су Новевски у 19. и Мартинкевич у 51. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Мијановић, Луковић, Кљајић, Јеленковић, Благојевић, Бајат, Кокановић, Стојак, Мартинкевич, Радмиловић и Новевски. Са клупе, у игру су ушли Пантић, Батос, Ћирковић и Обрадовић.

Кадетска лига Војводине: Војводина – Пролетер (Нови Сад) 8:1

У 26. колу Кадетске лиге Војводине, млађи кадети Војводине победили су екипу Пролетера из Новог Сада резултатом 8:1 (5:1). Стрелци за Вошу били су Милисављевић у шестом, Попадић у осмом и 19, Станојевић у 15, Ђорђиевски у 68, Трифуновић у 73. и Шушњар у 75. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Завиш, Зекић, Равајић, Милисављевић, Бугарин, Исаковски, Попадић, Павлица, Стојановић, Тедић и Трифуновић. Са клупе, у игру су ушли још Милинковић, Цекић, Ђорђиевски, Торбица и Шушњар.

Пионирска лига Војводине (група Југ): Индекс (Нови Сад) – Војводина 0:7

Пионири Војводине победили су екипу Индекса из Новог Сада резултатом 0:7 (0:1), у 21. колу Пионирске лиге Војводине. Стрелци за Вошу били су Абаџија у 36, Летић у 55, Ивановић у 59. и 63, Тањга у 62. и Живковић у 69. и 74. минуту. На овом мечу, црвено-бели су наступили у саставу: Богуновић, Тањга, Дробљак, Поповић, Абаџија, Пролић, Ивановић, Летић, Миланов, Васић и Ерић.