Vošini klinci

 

Omladinci Vojvodine poraženi su od ekipe Jagodine rezultatom 3:1 (1:1), dok su kadeti „stare dame“ savladali istog protivnika rezultatom 0:1 (0:0).

Omladinci i kadeti Vojvodine juče su gostovali u Jagodini, gde su protiv istoimenog domaćeg tima odigrali utakmice u svojim uzrasnim ligama. Vošine selekcije su ostvarile polovičan učinak, pošto su omladinci pretrpeli poraz, dok su kadeti uspeli da zabeleže pobedu.

Omladinska liga Srbije: Jagodina – Vojvodina 3:1

U zaostaloj utakmici Omladinske lige Srbije, Vojvodina je poražena od Jagodine na gostujućem terenu sa 3:1. Jedini pogodak za Novosađane postigao je Strahinja Krstevski u 39. minutu.

Vojvodina je nastupila u sledećem sastavu: Ilić Marko, Knežević, Hrubik, Miljević, Lovre, Jović, Miletić, Ilić Vladimir, Krstevski, Macanović i Zličič. U igru sa klupe ulazili su još: Kesić, Sladojević, Mesarović, Gajin, Zeljković i Vujičić.

U sledećem kolu, narednog vikenda, Vojvodina će biti domaćin Lokomotivi iz Beograda.

Kadetska liga Srbije: Jagodina – Vojvodina 0:1

U zaostalom meču Kadetske lige Srbije, Vošini stariji kadeti juče su pobedli Jagodinu sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ranko Veselinović u 80. minutu.

Vojvodina je nastupila u sledećem sastavu: Pilipović, Kostić, Devetak, Kačavenda, Veselinović, Beljanski, Vidaković, Živković, Kovačević, Stojaković i Janković.

U narednom kolu, Vojvodina će ugostiti ekipu Teleoptka iz Zemuna.