ВОША ИПАК У ЧЕТВРТФИНАЛУ КУПA ПРИЈАТЕЉСТВА  НА ЗЛАТИБОРУ

САРАЈЕВО –ВОЈВОДИНА  2 : 1 (1 : 1)

Стрелац за Војводину  био је Вотић у 2. минуте.

Војводина је натупила у следећем саставу : Барјактаров, Васиљев, Кљајић, Ђурковић, Миљан, Брборић, Кокановић, Богдановић, Ђурић, Грек,  Вотић.

Резервни играчи: Дражић, Благојевић, Радмиловић, Станић, Пантић, Мартинкевич,  Цицмил.

И Сарајево и Војводина  играће у четврт-финалу Купа пријатељства европских клубова  Сарајево као првопласирани, а Воша као другопласирани тим из Б групе. Будућност је завршила такмичење због мање датих голова од противника.

Сарајево је савладало Војводину са 2:1 после великог преокрета и два фантастична гола, а у последњим тренуцима утакмице голман  Сарајева је на чудесном начин сачувао свој гол.

Војводина повела већ у 2. минуту преко Ивана Вотића. Ипак, Сарајево није одустало. Већ до полувремена су изједначили резултат лепим голом Сабљице. После велике борбе у другом делу игре Сарајлије су постигле још један ефектан погодак. Гусињац је погодио саме рашље гола Војводине и доне вођство актуелним шампионима турнира.

У четврт-финалу Војводина ће одмерити снагу са Црвеном звездом, док ће Сарајево играти против свог највећег ривала Жељезничара.

 

Утакмица четвртфинала Војводина –Црвена звзда игра се у петак, 7. јуна, од 14:00 часова, уз директан ТВ пренос на каналу Спорт клуб 1.