Vošino ćoše

 

Gosti emisije „Vošino ćoše“ na Novosadskoj televiziji ove nedelje bili su koordinator za transfere FK Vojvodina Mićo Vranješ i fudbaleri „stare dame“ Ivan Lakićević i Filip Knežević.

I ove nedelje, na Novosadskoj televiziji emitovana je jednočasovna emisija posvećena FK Vojvodina „Vošino ćoše“, a ovoga puta, gosti voditelja Lazara Kurteša bili su koordinator za transfere FK Vojvodina Mićo Vranješ i fudbaleri Ivan Lakićević i Filip Knežević.

Osim što se razgovaralo o raznim temama u vezi sa FK Vojvodina, komentarisale prethodne i iznela očekivanja od narednih utakmica crveno-belih, u emisiji su obuhvaćene i reportaže sa mečeva Vojvodine protiv Novog Pazara i Sloge, a emitovan je i kratak prilog sa jedne od najinteresantnijih utakmica između Vojvodine i Partizana, odigrane polovinom devedestih godina, koja je završena pobedom crveno-belih rezultatom 4:3.

Takođe, tu je i razgovor sa Radomirom Krstićem, koji je ove nedelje proslavio svoj 89. rođendan i koji je upisan u istoriju Vojvodine kao igrač sa najviše odigranih utakmica u dresu „stare dame“.