obrazac-za-slike---vesti

 

 

Stadion „Tržni centar“

Gledalaca :      200

Sudija :           Pavle Tomić (Beograd)

Strelci :           Muskalu (54. min) i Milovanović (87. min)

Žuti karton :    S. Đorđević (Voždovac) i Vujačić (Vojvodina)

Crveni karton : S. Đorđević (Voždovac)

Voždovac :       Knežević, Jašić, Lalić, Đorđević, Mićić, Sekulić, Đilas, Obradović, Marušić, Babović, Ćulibrk

Igrali su još :   Stanković, A. Stojković, D. Stojković, Milovanović, Mikolić, Lekić, Veljović, Karaklajić, Muskalu, Vasiljević, dragović i Kiš

Vojvodina :      Žakula, Vujačić, Leković, Đurić, Vuković, Tumbasević, Poletanović, Vranješ, Alivodić, Škuletić, Kaluđerović

Igrali su još :   Kordić, Nastić, Đorđević, Makarić, Grgić, Stamenić, Petrović, Joksimović, Denković

Koristeći pauzu u prvenstvu nastalu zbog obaveza reprezentacije, fudbaleri Voždovca i Vojvodine odigrali su prijateljski susret u kojem je potpuno zasluženo slavio domaćin golovima Kristijana Muskalua i Dejana Milovanovića.
Odmah na početku,  u 4. minutu beležimo prvu priliku za Voždovac. Posle ubačene lopte sa leve strane Obradović se našao sam ispred Žakule ali je iskusni čuvar mreže Novosađana odlično reagovao i zaustavio taj udarac.
„Crveno-beli“ su uzvratili u 20. minutu. Alivodić je driblingom iz igre izbacio svog čuvara, centrirao, a Škuletić slično kao Obradović šutirao sa desetak metara no golman Knežević bio je na mestu. Deset minuta kasnije Škuletić je iskosa sa leve strane lobovao istrčalog Kneževića ali je jedan igrač domaćih izbacio loptu iz praznog gola. Potom je u 33. minutu veliku priliku propustio Danilo Sekulić. Bio je popuno sam na 11 metara od Žakule ali je i ovog puta iskustvo bilo uspešnije od mladosti.
Drugi deo igre bio je zanimljiviji i bogatiji prilikama sa obe strane ali mora se priznati da je domaćin bio mnogo konkretniji i ubedljiviji. Obradović je odlično šutirao sa ivice šesnaesterca ali je Kordić sjajnom paradom izbio loptu u korner. Desilo se to na samom startu drugog poluvremena.
Vodeći gol postigao je Rumun Muskalu sjajnim šutem sa 16 metra. Lopta je pogodila sam desni ugao pa je Kordić bio zaista nemoćan.
Pet minuta kasnije Vojvodina promašuje prvu od dve stopostotne šanse. U kontranapadu je bilo 4 igrača novosadskog sastava naspram dvojice domaćih. Vranješ je odlično proigrao Kaluđerovića koji je imao „1 na 1“ sa golmanom domaćih. Usledio je šut ali ise odličnom intervencijom stakao sčuvar mreže Voždovca.
Potom je Đorđević propustio priliku za izjednačenje. Pretrčao je Dragovića, ušao u kazneni prostor i kad se spremao da šutira uporni Dragović ga je sustigao i izblokirao njegov udarac.
Konačan rezultat postavio je Milovanović.  Nakon što su igrači Vojvodine izgubili loptu na sredini terena, Veljović je u brzoj kontri po levoj strani  uposlio Milovanaovića koji iz neposredne blizine postiže gol.