Grbovi FK Voždovac i FK Vojvodina

 

U trećem kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Voždovca u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 18 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Voždovac: Čupić – Gajić, Petrović, Stanković, Milutinović – Stuparević, Bulatović, Luković, Mihajlov – Ćirković, Mašović.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Veselinović, Saničanin, Antić – Putinčanin, Jovančić, Mesarović – Kalezić, Arsić, Vinsent.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 500 gledalaca, među kojima su i pedesetak navijača Vojvodine.

4. minut: Voždovac je poveo 1:0. Mašović je prihvatio loptu na oko 18 metara iskosa od gola Vojvodine, prošao pored Lakićevića i gotovo iz mrtvog ugla poslao loptu u dalji ugao gola Rockova.

15. minut: Kalezić je šutirao po zemlji sa oko 20 metara, ali je Čupić uhvatio loptu.

16. minut: Luković je šutirao sa oko 25 metara, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola.

20. minut: Kalezić je šutirao sa oko 20 metara, ali je Čupić odbranio.

24. minut: Petrović je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

25. minut: Voždovac je poveo 2:0. Ponovo je Mašović primio loptu na oko 25 metara od gola Vojvodine, driblingom prevario Lakićevića, ušao u šesnaesterac i izborio se za poziciju za udarac, a onda preciznim šutem sa oko 12-13 metara iskosa opet poslao loptu u dalji ugao Rockova.

35. minut: Jovančić je dobro proigrao Vinsenta u šesnaestercu, a on je šutirao sa oko sedam metara iskosa, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Vojvodine, izvršena je prva izmena: izašao je Ivan Lakićević, a ušao je Milan Lazarević.

47. minut: Kalezić je šutirao sa oko 23-24 metra, ali je lopta otišla preko gola. Odmah potom, Vinsent je propustio stopostotnu šansu za gol. Oduzeo je loptu jednom igraču Voždovca na oko 25 metara od gola, izašao sam ispred Čupića i šutirao, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

54. minut: Stanković je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

58. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Vasko Kalezić, a ušao Daniel Avramovski.

59. minut: Arsić je šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla preko prečke.

61. minut: Mesarović se driblingom oslobodio dvojice igrača Voždovca i šutirao sa oko 20 metara iskosa, ali je pogodio spoljni deo mreže. Takođe, izvršena je prva izmena i u timu Voždovca: izašao je Filip Stuparević, a ušao Marko Pavićević.

64. minut: Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 22 metra je izveo Arsić, ali je šutirao preko gola Voždovca.

66. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Voždovca: izašao je Alen Mašović, a ušao Nemanja Zlatković.

74. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Aleksandar Mesarović, a ušao Nikola Gajić.

76. minut: GOL! Vojvodina je smanjila na 2:1. Jovančić je šutirao sa oko 30 metara, lopta je pogodila jednog igrača Voždovca i odbila se pravo do Arsića, koji je preciznim udarcem sa oko 14 metara poslao loptu uz samu stativu gola domaćih.

79. minut: Arsić je iz slobodnog udarca uputio centaršut u peterac, a tamo je Avramovski uputio udarac glavom, ali je lopta otišla van okvira gola.

83. minut: Putinčanin je šutirao sa oko 28 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola. Takođe, izvršena je i treća izmena u timu Voždovca: izašao je Miloš Stanković, a ušao Igor Maksimović.

89. minut: Arsić je uputio fantastičan udarac sa oko 27-28 metara, a lopta se od prečke odbila svega nekoliko centimetara ispred gol linije. Potom je Gajić pokušao da dođe do lopte, ali je napravio faul u duelu sa golmanom Čupićem.

91. minut: U duelu sa Markom Gajićem u šesnaestercu Voždovca, Nikola Gajić je pao, a sudija Milorad Mažić je procenio da je u pitanju bio pokušaj iznuđivanja jedanaesterca, pa mu je pokazao žuti karton.

Utakmica je završena.