Grbovi FK Voždovac i FK Vojvodina

 

U osmom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras gostuju ekipi Voždovca u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 19 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Voždovac: Popović – Filipović, Ivković, Gajić, Petrović – Georgijević, Zec, Putinčanin, Ješić – Gavrić, Duronjić.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Alveš, Saničanin, Antić – Jovančić, Vukasović – Bempah, Zličić, Đelmić – Subotić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 500 gledalaca, među kojima su i stotinak navijača Vojvodine.

12. minut: Voždovac je imao prvu priliku na meču. Duronjić je prošao po desnoj strani i oštro centrirao iz gotovo mrtvog ugla, Rockov je zakačio loptu, koja je potom za nekoliko centimetara prošla pored stative.

26. minut: Voždovac je poveo sa 1:0. Posle dobre akcije domaćih fudbalera, lopta je došla od Georgijevića do Ješića u šesnaestercu Vojvodine, a on je sa 13-14 metara poslao loptu u donji levi ugao gola.

28. minut: Posle kornera koji je izveo Ješić, Petrović je uputio udarac glavom, ali je lopta otišla pored gola Vojvodine.

37. minut: Petrović je oduzeo loptu Zličiću na sredini terena i proigrao Zeca na levoj strani, a on je ušao u sredinu i šutirao sa oko 18-19 metara, ali je Rockov uhvatio loptu.

38. minut: Bempah je šutirao sa dvadesetak metara iskosa, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Vojvodine, izvršene su dve izmene: izašli su Lazar Zličić i Džosef Bempah, a ušli Daniel Avramovski i Ivica Jovanović.

47. minut: Ješić je šutirao sa oko 22-23 metra iskosa sa leve strane, ali je lopta otišla pored stative.

50. minut: Petrović je šutirao sa oko 18-19 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola.

58. minut: Zbog prekršaja nad jednim igračem Voždovca, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Renan da Silva Alveš.

60. minut: Izvršena je prva izmena u timu Voždovca: izašao je Dejan Georgijević, a ušao Filip Stuparević.

62. minut: Vukasović je šutirao sa 27-28 metara, ali pravo u golmana Popovića.

67. minut: Petrović je lob pasom proigrao Zeca u šesnaestercu Vojvodine, a on je udarcem iz prve pokušao da savlada istrčalog Rockova, ali je lopta otišla nekolik centimetara pored stative.

68. minut: Ješić je odlično proigrao Duronjića u šesnaestercu Vojvodine, a on je šutirao sa oko 13-14 metara, ali je Rockov uspeo da odbrani.

69. minut: GOL! Vojvodina je uspela da izjednači! Jovančić je proigrao Subotića na levoj strani, on je centrirao, a Avramovski sa sedam metara glavom poslao lopt u mrežu.

70. minut: Izvršena je i poslednja izmena u timu Vojvodine: izašao je Ognjen Đelmić, a ušao In-Hjeok Park.

73. minut: Park je u solo prodoru ušao u šesnaesterac Voždovca i šutirao sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta otišla pored stative.

75. minut: Stuparević je šutirao sa oko 23-24 metra iskosa sa desne strane, ali pravo u Rockova.

76. minut: Posle pasa Jovančića za Jovanovića, pomoćni sudija je signalizirao ofsajd. Jovanović je prigovorio na ovu odluku sudije, zbog čega je dobio žuti karton.

78. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Voždovca: izašao je Borko Duronjić, a ušao Alen Mašović.

79. minut: Posle kontranapada Vojvodine, Subotić je šutirao sa oko 11-12 metara iskosa, ali je Popović uspeo da odbrani.

83. minut: Izvršena je i poslednja izmena u timu Voždovca: izašao je Aleksandar Ješić, a ušao Andrija Luković.

84. minut: Posle duela sa Alvešom u šesnaestercu Vojvodine, Todor Petrović je pao na travu i zatražio penal, ali mu je umesto toga dodeljen žuti karton zbog simuliranja.

85. minut: Posle kornera za Voždovac, Mašović je šutirao sa desetak metara iz prve, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

88. minut: U kontranapadu Vojvodine, Park je sa desne strane proigrao Subotića ispred šesnaesterca, a on je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

89. minut: Zbog pokušaja da pomeri loptu sa mesta odakle je napravljen prekršaj, žuti karton u timu Voždovca dobio je Saša Ivković. Takođe, zbog faula na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Siniša Saničanin.

91. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu priliku za izjednačenje. Vukasović je oduzeo loptu na sredini terena i dodao do Parka, a on je sjajno proigrao Subotića, koji je izašao sam ispred Popovića i šutirao, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

92. minut: Stuparević je šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta prošla pored stative.

93. minut: Zbog prekršaja na oko 35 metara od svog gola kojim je sprečio kontranapad, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Marko Vukasović. Slobodan udarac za Voždovac izveo je Luković, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

Utakmica je završena.