Grbovi FK Voždovac i FK Vojvodina

 

U 28. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Voždovca u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 17 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Voždovac: Popović – Filipović, Putinčanin, Sinđić, Ivković – Pavlović, Marinković, Nikolić, Zec – Dražić, Krasić.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Planić, Puškarić, Antić – Kovačević, Vukasović – Meleg, S. Babić, Knežević – Malbašić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 500 gledalaca, među kojima su i oko 80 navijača Vojvodine.

12. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu priliku da dođe u vođstvo. Knežević je lepo prošao po levoj strani i odigrao pas na sedam metara od gola Voždovca, a tamo je Meleg šutirao iz prve, ali je lopta otišla preko prečke.

20. minut: Vojvodina je propustila novu dobru priliku za gol. Malbašić je prošao po levoj strani i šutirao gotovo iz mrtvog ugla, ali je Popović izbio loptu u korner.

21. minut: Posle kornera, Meleg je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali pravo u golmana Popovića.

22. minut: Zbog prekršaja nad Malbašićem na oko 30 metara od svog gola, žuti karton u ekipi Voždovca dobio je Nenad Marinković.

27. minut: Voša je izvela novi solidan napad. Lakićević je uputio pas po zemlji sa desne strane, a u šesnaestercu Voždovca Meleg je prihvatio loptu, napravio korak-dva i šutirao sa sedam metara iskosa, ali je Popović uhvatio loptu.

30. minut: Fojvodina je propustila novu dobru priliku. Babić je lepo proigrao Kovačevića, koji je šutirao sa svega pet metara, ali je Popović i ovaj udarac odbranio.

33. minut: Zbog prekršaja s leđa nad jednim fudbalerom Voždovca na oko 17 metara od gola i to kao poslednji igrač odbrane, crveni karton u ekipi Vojvodine dobio je Bogdan Planić.

34. minut: Voždovac je poveo sa 1:0. Slobodan udarac je izveo Nikolić i pogodio dalje rašlje gola Rockova.

36. minut: Domaćin je poveo sa 2:0. Krasić je dobro reagovao na jedan dijagonalan pas upućen sa sredine terena, šutirao sa desetak metara iskosa sa desne strane i pogodio dalji donji ugao gola.

45. minut: Voždovac je imao još jednu dobru priliku. Krasić je proigrao Dražića u petercu, a on je šutirao sa tri-četiri metra iskosa sa desne strane, ali je pogodio spoljni deo mreže.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Vojvodine, izvršene su dve izmene: izašli su Nikola Kovačević i Dejan Meleg, a ušli Filip Babić i Aleksandar Paločević.

48. minut: Vojvodina je umalo smanjila rezultat. Paločević je šutirao sa oko 18 metara, ali je pogodio stativu.

50. minut: Zec je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Rockov odbranio.

60. minut: Krasić je prihvatio dubinski pas ispred šesnaesterca Vojvodine i odigrao loptu do Marinkovića, koji je snažno šutirao sa oko 18 metara, ali daleko van okvira gola.

62. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Voždovca: izašao je Nenad Marinković, a ušao Aleksandar Ješić.

63. minut: Izvršena je i poslednja izmena u timu Vojvodine: izašao je Filip Knežević, a ušao Nikola Trujić.

72. minut: Prilikom istrčavanja iz svog šesnaesterca, golman Vojvodine Rockov sudario se sa svojim saigračem Filipom Babićem i fudbalerom Voždovca Dražićem, pri čemu je igrač domaćih ostao da leži na travi, ali je sudija Petar Piper pustio da se igra nastavi. Zbog prigovora, potom je pokazao žuti karton Nemanji Nikoliću. Takođe, izvršena je i druga izmena u Voždovcu: umesto povređenog Ognjena Krasića, u igri je Nikola Ćirković.

73. minut: GOL! Vojvodina je smanjila na 2:1! Brz kontranapad Voše završio se ulaskom Trujića u šesnaesterac domaćih, nakon čega je šutirao iskosa sa 12-13 metara i pogodio dalji donji ugao Popovićevog gola.

78. minut: U šansi za gol našao se Dražić, koji je izdržao duel sa Filipom Babićem i uputio udarac praktično iz mrtvog ugla sa pet metara, ali je Rockov uzvratio.

79. minut: Novi lep napad izveli su fudbaleri Vojvodine. Malbašić je šutirao iskosa sa petnaestak metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara iznad prečke.

81. minut: Ponovo je Dražić šutirao iz gotovo mrtvog ugla, ovoga puta sa desne strane, ali je opet Rockov dobro intervenisao.

83. minut: Izvršena je poslednja izmena i u timu Voždovca: izašao je Nemanja Nikolić, a ušao Todor Petrović.

85. minut: Voždovac je poveo sa 3:1. U gužvi u šesnaestercu Vojvodine, najbolje se snašao Zec i sa pet metara uspeo da ugura loptu u mrežu.

87. minut: Ćirković je šutirao sa 12-13 metara iskosa sa desne strane, ali je Rockov odbranio.

90. minut: Zbog prekršaja nad Trujićem, žuti karton u ekipi Voždovca dobio je Saša Ivković.

91. minut: Voždovac je poveo sa 4:1. Dražić je prihvatio loptu u šesnaestercu Vojvodine i sa sedam metara rutinski savladao Rockova.

Utakmica je završena.