obrazac-za-slike---vesti

 

 

Najkraće rečeno, to je suština izjave trenera Vojvodine Nebojše Vignjevića u povodu prve polufinalne utakmice Kupa Srbije u kojoj njegova ekipa na svom stadionu dočekuje OFK Beograd.
-„Ovo je utakmica za koju smo se pripremali i u koju moramo ući „hladne glave“ jer je to praktično samo prvo poluvreme. Duboko sam svestan činjenice, a siguran sam da se mišljenje svih igrača, članova stručnog štaba i navijače ni malo ne razlikuje od moga, šta nam susret sa OFK Beogradom može doneti.
Bez obzira na to što Beograđani u poslednje vreme ne postižu rezultate adekvatne njihovom kvalitetu, visoko cenim tim koji predvodi uvaženi kolega Milinković. Njegova fudbalska filozofija i stil rada ostavili su dubok trag u svakoj sredini u kojoj je radio. Među nama nema tajni niti jedan drugoga možemo nečim iznenaditi, jedino možda da Kiza sa klupe uđe na prekid i postigne gol
“-našalio se šef struke „crveno-belih“.
-„Prošlonedeljna utakmica u Borči pokazala je neke slabosti i greške koje ne mogu niti želim da prebacim na neka konkretna imena jer ja ne verujem u pojedinca nego u grupu i sistem koji ta grupa na terenu sprovodi. Upravo je to jedan od razloga što će u sutrašnjoj utakmici biti nekih personalnih promena, konkretno u odbrani. Samo prisustvo Branislava Trajkovića na konferenciji sugeriše vam da će on sutra početi u prvih 11.
Svi ostali igrači su zdravi i spremni da uz podršku punog stadiona savladaju velikog rivala i otvore mogućnost da na revanš putujemo mirnije. Ne zanosimo se da možemo postići rezultat koji bi sa sigurnošću garantovao prolaz u finale jer je tako nešto u ovakvim utakmicama teško izvodljivo“.

Ljubimac severa Branislav Trajković, na pitanje novinara koliko njega i njegove saigrače može mentalno opteretiti sećanje na prošlogodišnje polufinale i šokantni poraz od čačanskog Borca, kaže :
-„Mi smo profesionalci i takve stvari, mada su bolne, jednostavno moramo da potisnemo u kraj. Smatram da smo dovoljno pametni momci i da smo svesni koliko možemo da dobijema, a isto tako i da izgubimo. Siguran sam da ćemo uz pomoć naših navijača na kraju slaviti pobedu i zato ih ovim putem pozivam da dođu u što većem broju“.

 

 

PLANULE ULAZNICE

Veliko interesovanje vlada za prvu polufinalnu utakmicu kupa Srbije između novosadske „Stare dame“ i „Romantičara“. Uprava Vojvodine povukla je pravi potez odlukom da ulaz bude besplatan jer je, prema informacijama sa distributivnih mesta, svih 3900 ulaznica za zapad bukvalno razgrabljeno, a za istok je do danas u 10 časova podeljeno još oko 1000 komada. Interesovanje navijača Vojvodine ne jenjava pa se očekuje da na tribinama stadiona „Karađorđe“ bude svih 10000 gledalaca.
Uprava kluba ovim putem još jednom apeluje na navijače da na stadion dođu makar 45 minuta pre početka utakmice kako se na ulazima ne bi stvarale nepotrebne gužve.