У 25. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Младости из Лучана. После две узастопне победе против Радничког и Вождовца, навијачи „старе даме“ се надају да би црвено-бели против тима из Лучана могли да дођу до трећег тријумфа заредом.

Играч који се на претходна два меча изузетно истакао својим учинком јесте Миљан Вукадиновић (27), који је против Радничког постигао најлепши погодак у том колу, а против Вождовца је, постигнутим голом и асистенцијом, заслужио епитет најбољег играча минулог кола Супер лиге Србије.

– Лично, очекујем врло занимљиву утакмицу против Младости, пошто су и они, баш као и ми, у некој серијици победа и притом се боре за плеј-оф. Надам се да ће нас време послужити и да ће бити добри услови за фудбал, како за нас играче, тако и за гледаоце. Наравно, иако ништа унапред не могу да обећам, наш циљ је свакако победа, а оптимизам по том питању заснивам на јако, јако позитивној атмосфери и хемији која постоји унутар наше екипе. Имамо наш циљ ка којем сигурно корачамо, али на том путу не сме бити потцењивања ниједног противника, а поготово не Младости, која је недавно на свом терену победила Чукарички. Они ће сигурно бити врло мотивисани и борбени на нашем стадиону, али с друге стране, ми имамо квалитет и сигуран сам да ћемо га показати – каже Вукадиновић.

Свој учинак на претходним утакмицама он не жели да ставља у први план, већ истиче једино добру игру читаве екипе.

– Не бих то означавао као неко моје умеће, већ више као заслугу читавог тима за резултате које смо остварили, те за све што сам до сада постигао велику захвалност дугујем својим саиграчима. Гол који сам постигао против Радничког ми је био изузетно драг због тога што је био мој првенац у дресу Војводине, притом постигнут на „Карађорђу“, те ћу га сигурно памтити читавог живота. Такође, резултат је у том тренутку био 1:0, па иако Раднички није имао неке велике шансе, тај погодак нас је ипак смирио и омогућио нам да меч мирно приведемо крају. Против Вождовца сам имао гол и асистенцију, пошто сам најпре ја асистирао Бојићу, па потом он мени, али опет понављам да до победе не бисмо дошли да читава екипа није одиграла добро. Ми утакмице не добијамо ничијим индивидуалним потезима, већ искључиво добром тимском игром – напомиње Вукадиновић.

Ипак, својим потезима и играма, он је за кратко време придобио симпатије навијача, за које се нада да ће сутра у великом броју дођу да подрже Војводину, дан након што клуб обележава свој 106. рођендан.

– На прошлој утакмици на „Карађорђу“ против Радничког, било је јако лоше време, па зато и кажем да се надам да ће овога пута услови бити много бољи. Против Младости се игра у суботу, од 16 сати, а мислим да овај тим и генерално овај клуб заиста заслужује да има велику подршку навијача, иако не кажем да добре подршке није било и до сада. Ето, и на утакмици против Вождовца, навијачи су дошли да нас подрже и много им хвала на томе. Ја сам први који воли кад види пуне трибине и кад чујем да публика аплаузом награди сваки наш добар потез, јер та енергија која долази са трибина те просто носи и гура те да пружиш и више од свог максимума. Надам се да ће навијачи доћи у великом броју и да ће бити уз нас од почетка до краја меча, без обзира на то шта се дешава на терену, иако сам уверен да, уз њихову помоћ, не постоји ривал кога не можемо да савладамо – рекао је Вукадиновић.

Због парних жутих картона, за Војводину сутра неће моћи да наступи десни бек Аранђел Стојковић, а почетак утакмице је заказан за 16 часова, при чему ће улазнице моћи бесплатно да се преузму на благајнама. Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни (између западне и јужне трибине), улазнице за исток преузимаће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север преузимати у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона. Благајне ће бити отворене на дан меча, сат и по времена пре почетка утакмице.