Dragoslav Vuković

 

Predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslav Vuković izrazio je zadovoljstvo zbog odigravanja današnje prijateljske utakmice sa Krupom i izrazio nadu da će dva kluba u narednom periodu uspeti još više da učvrste svoju saradnju i podignu je na viši nivo.

Fudbalski klub Vojvodina danas je bio domaćin ekipi Krupe iz Krupe na Vrbasu, prilikom čega je odigran i prijateljski meč na „Karađorđu“, koji je završen nerešenim rezultatom 1:1 (0:0).

– Lično mi je zadovoljstvo što smo danas ugostili Krupu i što se odigrala jedna lepa utakmica između dva prijateljska kluba. Ovo je saradnja koja traje već duži niz godina, još od perioda kada se Krupa takmičila u nižim rangovima takmičenja i nastavila se sve do danas. Iako nismo fizički bili prisutni tamo, sav taj njihov uspon mi smo ispratili. Krupa je danas jedan ozbiljan fudbalski klub, koji igra zapaženu ulogu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Čast nam je što možemo da sarađujemo i nadamo se da će se ta saradnja u narednom periodu podići na još viši nivo, odnosno da ćemo zajedničkim snagama uspeti da unapredimo i jedan i drugi klub. Takođe, nadamo se da ćemo uskoro gostovati u Banjaluci i da će to postati tradicija – rekao je Vuković.

U znak zahvalnosti za gostoprimstvo u Novom Sadu i pomoć fudbalskom klubu Krupa, plaketu i zahvalnicu Dragoslavu Vukoviću uručio je predsednik FK Krupa Draško Ilić.