vule

 

 

Svakog prelaznog roka najbolji fudbaleri Vojvodine „viđeni su“ i „na korak“ od Partizana i Crvene zvezde, izraubovani  i ni malo originalni napisi u nekim beogradskim štampanim i elektronskim glasilima. Kako naš narod kaže „Što je babi milo to joj se i snilo“.
Najnoviji u poplavi sličnih naslova pojavili su se u jučerašnjim izdanjima pojedinih dnevnih novina u kojima je kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević već razdužio crveno-belu opremu i prešao u redove šampiona Srbije.
Kako bi proveril istinitost pisanja dela (istina minornog) beogradske štampe, zamolili smo kapitena Vojvodine da specijalno za čitaoce „Dnevnika“ i klupskog internet sajta objasni o čemu je reč.

-„Odmah na početku želim da razjasnimo dilemu. Dileme uopšte nema-ja sam igrač i kapiten Vojvodine i to ću ostati sve dok se ne pojavi inostrana, i podvlačim INOSTRANA ponuda koja će zadovoljiti klub i mene. Tek tada mogu napustiti Vojvodinu“.

Trener Partizana Rašović rekao je da mu nedostaje takav tip igrača i da bi ste se uklopili u njegovu zamisao.

-„Pohvale gode ma sa koje strane dolazile. To je sasvim normalno. Počastvovan sam što Rašović ima lepo mišljenje o meni.
Što se tiče napisa u novinama, oni zaista nemaju veze sa stvarnošću i plod su novinarske mašte i konstrukcija. Vojvodina i Partizan su proveli jedno vreme u hotelu „Palisad“ pa je sasvim normalno da se viđamo svaki dan, porazgovaramo, našalimo se…mi smo privatno drugari, a na terenu ljuti protivnici. U jednom trenutku dok sam bio u razgovoru sa sportskim dirktorom Drakulićem pored nas  je bila grupa igrača Partizana okružena  nekim ljudima za koje su mi kasnije rekli da su valjda neki novinari.  Našalio sam se i rekao da sam sad najbliži Partizanu jer smo u istom hotelu, a oni su od toga napravili čitavu predstavu. Ne ljutim se ja na njih jer rade svoj posao kako misle da treba i kako najbolje znaju. Želim samo zbog navijača Vojvodine da još jedan put podvučem :
Miroslav Vulićević neće preći u Partizan.  Iz Vojvodine samo u inostranstvo. Tačka.