Zlatomir Zagorčić

 

Posle poraza od Radničkog, šef stručnog štaba Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da su ponovne greške u odbrani uzrokovale negativan rezultat protiv Nišlija, kao i da se u ekipi oseti nedostatak iskusnih Nina Pekarića i Igora Đurića, koji je u međuvremenu i napustio klub.

Vojvodina je danas poražena od Radničkog rezultatom 0:2 (0:0), u  14. kolu Super lige Srbije.

– Ponovo su nam se desile greške, koje se ponavljaju iz meča u meč. Vidi se nedostatak Pekarića i Đurića, pa čak i Žakule, koji su svojim iskustvom držali odbranu kad smo beležili dobre rezultate. Načinili smo mnogo grešaka, pogotovo u zadnjoj liniji i to nas je koštalo svega ovoga. Radnički je odigrao kvalitetno, mada je bilo dosta šansi na obe strane. Golove su postigli iz slobodnog udarca i iz penala. Prvi gol je bio fenomenalan, dok drugi ne želim da komentarišem. Mislim da je bila jedna situacija gde je sudija mogao da dosudi jedanaesterac i u našu koristi, ali time ne želim da se bavim, jer postoje ljudi koji su zaduženi za to. Sve u svemu, Radnički je zasluženo pobedio – kaže Zagorčić.

U naredna četiri meča, Vojvodina će sva četiri puta gostovati.

– Na prošlom meču smo odigrali dobro u prvom poluvremenu, sada u drugom, a u ekipi se oseti psihološka nestabilnost zbog te serije slabih rezultata u koju smo upali. Na treninzima se to ne prepoznaje, jer momci rade fantastično, ali utakmice su ipak nešto drugo. Slede nam četiri vezana gostovanja i pokušaćemo da uradimo koliko možemo, ali izuzetno je teško i igračima, i nama koji radimo sa njima, kao i celom klubu i navijačima zbog ovog negativnog niza. Mislim da bi nas jedna laka pobeda izgurala na pravu stazu. Borimo se na sve moguće načine i mislim da ćemo zaslužiti da krenemo gore – rekao je Zagorčić.