Zlatomir Zagorčić

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da je njegova ekipa danas zasluženo poražena od Crvene zvezde, iako smatra da je konačan rezultat previsok.

Vojvodina je danas poražena u Beogradu od Crvene zvezde rezultatom 3:0 (1:0), u zaostalom meču 13. kola Super lige Srbije.

– Posle rezultata 3:0, sigurno da je pobeda protivnika zasužena i ja mu čestitiam na njoj. Mi smo takođe imali svoje šanse, ali ih nismo iskoristili. Da jesmo, možda bi bilo drugačije, jer samo kod rezultata 0:0 i 1:0 imali smo stopostotne prilike. U svakom slučaju, kada se pogleda rezultat, možda je previsok, ali pobeda je zaslužena – kaže Zagorčić.

Vojvodina trenutno zaostaje čak 18 bodova za liderom Crvenom zvezdom, i sedam za drugoplasiranim Borcem.

. Sigurno da je velika bodovna razlika, ali kad pogledamo, odigrali smo mnogo utakmica za dva  meseca i to je teško palo igračima, jer oni nisu navikli na to. Očekivali smo pad forme, doduše ne u ovom obimu. Mnogo je lakše pratiti dobre rezultate, jer onda svi igrači igraju u dobroj formi po inerciji, ali ne uspevamo da nađemo rešenje da dođemo do toga. Danas ili sutra, možda već i večeras ću razgovarati sa članovima uprave o mom statusu. Pre dva dana smo imali razgovor, gde je rečeno da je obaveza da se u naredna dva meča osvoje šest bodova – potvrdio je Zagorčić.