raspodela ulaznica=mala

 

Nezapamćeno interesovanje u Novom Sadu i okolini vlada za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, između Vojvodine i letonskog Spartaksa iz Jurmale. O tome najrečitije svedoči podatak da su danas, za samo nekoliko sati, podeljene sve besplatne ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu stadiona „Karađorđe“. Sutra ( u četvrtak), na centralnoj blagajni, deliće se još preostale karte za Sever, kao i za deo Juga  (ispod semafora), a njihova distribucija počeće u 10 časova i trajaće dok bude ovog vrednog komada papira na raspolaganju.

U 14 časova jedan kontigent karata za Sever biće dostupan u prostorijama navijačke grupe „Firma“  na severnoj tribini i tamo će ulaznice moći da se podignu takođe dok ih bude na raspolaganju. Ovim putem pozivamo zainteresovane da budu brzi i obezbede sebi ulazak na stadion, a podsećamo da svaki gledalac može da podigne, uz važeći lični dokument, najviše tri karte. Uz to, još jednom naglašavamo da će svako dete, koje u pratnji roditelja bude želelo da uđe na tribine „Karađorđa“, morati da ima ulaznicu.

Svi ulazi na Zapad biće na raspolaganju gledaocima, izuzev ulaza broj četiri, koji će biti rezervisan za ljubitelje fudbala koji imaju prošlosezonsku pretplatnu ulaznicu FK Vojvodina. Njih pozivamo da blagovremeno dođu na stadion, kako bi, zbog bezbednosti i komfora, zauzeli mesta koja im pripadaju.

Za ulazak na Istok biće otvorena oba ulaza, s tim što će biti zabranjeno, zbog strogih propisa UEFA, zadržavanje u tzv. „kavezu“, preciznije ograđenom prostoru na ovoj tribini. Na Severu će tri ulaza biti otvorena za gledaoce. Oni koji budu imali karte za Jug, koristiće ulaz kod teniskih terena.

Podsećamo i na to da će strogo biti kontrolisano i zabranjeno unošenje na stadion sitnih predmeta (staklene i plasične flaše i flašice, upaljači, hemijske olovke…) i molimo sve gledaoce da ih, zbog bezbednosti, ne nose sa sobom.

 

ULAZI OTVORENI OD 18 ČASOVA

Kapije na svim ulazima na „Karađorđu“ biće otvorene od 18 časova, a početak susreta zakazan je za 20.30 sati. Pozivamo sve one koji imaju ulaznice za utakmicu Vojvodina – Spartaks da blagovremeno dođu na stadion, kako bi se izbeglo stvaranje bespotrebnih gužvi prilikom ulaza.

Ulica Dimitrija Tucovića za saobraćaj se zatvara u 16 časova.